170 cm és 66 kg? Többi lent (Kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy sok-e, mert igazából nem nagyon érzem magam kövérnek, csak húsosnak. Van kis felesleg a hasamon, a felkaromon és a combomon. Tán a vádlim is vaskosabb. Viszonylag könnyen elfáradok a sporttól vagy hosszabb könnyebb fizikai munkától (pl. kerítésfestés), és elkezdek izzadni.
Itt is egy kép (igaz, ruhában)
2012. júl. 12. 16:05
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. júl. 12. 17:46
12/20 A kérdező kommentje:
És persze a véleményeket, tanácsokat is!
2012. júl. 12. 17:46
13/20 anonim válasza:
Husis vagy egy kicsit, de szépen oszlik el, szerintem jól nézel ki most is, ha jól érzed magad így a bőrödben, akkor nyugodtan maradhatsz így!
14/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melyik vadbarom olyan bátor, hogy csak privátban tud provokatív megjegyzést írni, de ezúton is üzenem neki, hogy bekaphatja :D
15/20 anonim válasza:
Gyönyörû nôies alakod van. Legalábbis így ruhában.
16/20 anonim válasza:
És én imádom ha egy lánynak husisabb a felkarja.:)
Elôzô voltam.
17/20 anonim válasza:
Szerintem pont jó.Egy kis hasizom erősítés,2-3 kg fogyás és jó lesz.De így is jó,szerintem.
18/20 anonim válasza:
Ismerlek azt hiszem :) A kép kicsit több mint egy éves igaz?
Egyébként vékony nem vagy, viszont szerintem csinos. Nem szükséges fogynod.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kép kb 1 hónapos.
2012. júl. 14. 11:03
20/20 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod, bár még jobban bejönne, ha a karjaid vékonyabbak lennének. Szerintem nem kell fogyóznod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!