170 cm és 66 kg? Többi lent (Kép)
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy sok-e, mert igazából nem nagyon érzem magam kövérnek, csak húsosnak. Van kis felesleg a hasamon, a felkaromon és a combomon. Tán a vádlim is vaskosabb. Viszonylag könnyen elfáradok a sporttól vagy hosszabb könnyebb fizikai munkától (pl. kerítésfestés), és elkezdek izzadni.
Itt is egy kép (igaz, ruhában)
2012. júl. 12. 16:05
1/20 anonim válasza:
ruhában nem rossz, de anélkül kéne egy kép mert csak úgy lehet érdemben válaszolni
2/20 anonim válasza:
Kinek a pap kinek a papné! Nekem még be jönnél! De tény, hogy nem vagy vékony de kövértől messze vagy! Szerintem nyugodtam pasizz! Ha te jól érzed így magad akkor ne csinálj semmit de, ha nem akkor marad a fogyókura vagy a sport!
3/20 anonim válasza:
Nem vagy kórosan vékony és ez a lényeg! Nehogy fogyni merj egy dekát is! ;)
6/20 okoska31 válasza:
szerintem is jó még - főleg, ha egy szép arc társul hozzá!
7/20 anonim válasza:
Jónak jóvagy csak pár kg lemehetne
8/20 anonim válasza:
5-ös hozzászóló nagyon diszkrét:)
amúgy 5-8 kg fogysz és tökéletes
9/20 anonim válasza:
ha nem érzed jól magad a bőrödben akkor adj le pár kilót. ha megerősítés kell, akkor valóban nem vagy kövér. teljesen normális vagy.
10/20 anonim válasza:
A tükör a mérvadó, nem a mérleg! Felejtsd el, mit mond a mérleg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!