Cnt kérdése:
Szerintetek csunya vagyok?
Figyelt kérdés
Na azert kerdezem mert egyaltalan senkinek nem tetszem.Es soha senki nem fordul meg utanam az utcan mint masok utan.
2012. júl. 12. 12:34
21/23 anonim válasza:
14 éves vagy?:OOO Bocsi,de fiatalabbnak néztelek.. Amugy szerintem nem vagy csunya,de szép se. Vagyis hát...Inkább a szép felé huzol ,de még sokat változhat az arcod,és 14 évesen még ne akard ,hogy megforduljanak utánad az utcán,a barátnőidet meg szard le,és ne érezd magad cikinek.. Tudom milyen érzés ,hogy "jaaaj,mindenkinek van pasija csak nekem nincs:( " de majd később lesz neked is!:)
14/L
22/23 anonim válasza:
Én 11 évesnek néztelek. Szerintem csúnya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!