Ha valaki csúnya akkor már menthetetlen?
Figyelt kérdés
Csak mert szerintem én az vagyok.. :/
14/L
2012. júl. 4. 23:37
1/8 anonim válasza:
NEM! És az, hogy te annak tartod magad nem mérvadó, nem mellesleg szinte még gyerek vagy, az évek során nagyon kikupálódhatsz még.
2/8 anonim válasza:
Jajj, istenem a sok "buta" lány ezt gondolja magáról. Ma már tényleg ennyire divat lett a "de csúnya vagyok" dolog ?
Senki sem menthetetlen. Nyilván nem vagy csúnya. Senki sem tökéletes, de mindenkiben van valami szép.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem nem én nem olyan vagyok.. Azoknak a lányoknak általában tényleg szinte semmi baj a külsejükkel,de én tisztában vagyok a hibáimmal,mert mások már tettek megjegyzéseket.
2012. júl. 5. 00:17
4/8 anonim válasza:
És akkor mi van? Én se vagyok szépségkirálynő, aztán mégis emberi lények közé tudok menni. Rám is tettek már megjegyzéseket, nem is egyszer, de volt aki azt mondta gyönyörű vagyok. Ennyi, mindenkinek nem lehet megfelelni, de lesz olyan, aki szépnek lát majd.
5/8 anonim válasza:
Ha tisztában vagy a hibáiddal, akkor az előnyeidre is fektess kellő hangsúlyt. Pár ötlettel, trükkel mindig ki lehet hangsúlyozni a szép részeket, míg a hibáidat könnyen palástolhatod. Egy jól megválasztott szabású, színű ruha, egy arcformához illő frizura, pár trükkös kiegészítő és jópofa sminktipp bárkiből tud jó nőt varázsolni. :)
6/8 anonim válasza:
Nem, ez nem így van, pláne nem ilyen fiatal korban. Két-három év alatt is rengeteget változhatsz/változol. Én pl. ilyen idős koromban nem néztem ki túl jól, de azóta rengeteget változtam pozitívan. Egyébként ha van kellő önbizalmad, meg stílusod, és igényes vagy (ápolt, csinosan öltözködsz), akkor nem számít annyira a külső. Úgyhogy fel a fejjel, szedj össze egy kis önbizalmat, és minden rendben lesz. ;) 19/F
7/8 anonim válasza:
Diane Keaton, Madonna, Lady Gaga, Barbra Streisand, Sarah J parker---csúnya nők akik szépet csináltak magukból divatos öltözködéssel és sminkkel...most gondold el, ha ők el mernek menni egy olyan partyra ahol szupermodellek is vannak, meg gyönyörű színésznők is akkor...ja és kimernek állni többszázmillió ember elé...szóval csak egy kis smink, egy kis haj, jó öltözködés, és naggggy önbizalom ennyi..
8/8 anonim válasza:
Dehogy menthetetlen! :)
Ahogy már előttem is írták, mindenkiben van valami szép, azt kell kihangsúlyozni.
Mindenkinek sosem tudsz megfelelni, sajnos ez van.
De ha elfogadod magad, és igyekszel a legtöbbet kihozni magadból, magabiztos leszel, a magabiztos (nem beképzelt!) emberek pedig vonzóak a környezetük számára. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!