A fodrász miért nem ismeri be ha szar hajat nyír?
Figyelt kérdés
Fodrásznál voltam teljesen elkúrta a hajamat persze még meg akar győzni hogy ,milyen jó,divatos stb ...más legalább összintén meg mondja hogy szörnyű lett :(2012. júl. 11. 07:22
1/4 anonim válasza:
lehet, hogy NEKI tetszik, lehet, hogy éppen ez a DIVATOS, az, hogy NEKED nem tetszik, egész más kérdés.
2/4 anonim válasza:
rakj fel képet az új hajadról, majd mi eldöntjük, kíváncsi vagyok milyen
3/4 anonim válasza:
talán nem lát az egójától. Ha nem azt nyírja, amit kérek, akkor az volt az utolsó látogatásom nála. Már elfogyasztottam pár fodrászt.
Neked kell, hogy tetsszen, te hordod, nem ő.
4/4 anonim válasza:
Lehet,hogy neki tetszik. :D
Amúgy meg nem lehet annyira rossz. :) Nekem egyszer egy fodrász úgy vágta,hogy jobb oldalon elöl pár tincs vagy 5 centivel hosszabb volt mint a másik oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!