Tudtok egy ügyes, megbízható fodrászt jánlani pest megyében?
Figyelt kérdés
Akinek ha elviszek egy képet, amilyen hajat szeretnék, pont úgy megcsinálja, legalábbis úgy, hogy jól álljon?
köszönöm! :D
2012. máj. 7. 16:09
1/3 anonim válasza:
anya fodrász....csak szólok hogy ha nem olyan vastag szálú a hajad vagy nem ott van a forgód vagy bármi már SOHA SENKI NEM FOGJA ÚGY LEVÁGNI AHOGY SZERETNÉD mert nem fog beállni....minden nap beszárítom és hajlakkozom én is az enyémet mert másképp vagy lapos vagy h.ülyén áll :))))
2/3 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam, nekem általában rendesen be szokott állni.. A vágással van a probléma. Vagy túl keveset vág, vagy túl sokat, pedig ott a kép...
2012. máj. 7. 21:20
3/3 anonim válasza:
szia:)
gyere hozzám ha gondolod nekem nem szokott megszaladni az ollóm!:)
Dolgozom Békásmegyeren és Dunabogdányban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!