Lányok, bejönnek az ilyen típusú pasik?
2012. júl. 11. 00:36
11/23 anonim válasza:
Nekem Depp az örök favorit, fiatalon is jól nézett ki, most is jól néz ki, sőt 60 évesen is jól fog kinézni. Mondjuk alapból tetszenek a modell típusú fiúk.
Aki meg azt írta, hogy nem érti mit esznek sokan rajta: ezt nem kell megérteni, tudjátok mindenkinek más tetszik, más számít vonzónak és ez így van jól, ezt nem lehet/kell szerintem megmagyarázni/megérteni. Nekem pl: Robert Downey Jr egyáltalán nem jön be...
12/23 anonim válasza:
Kedves 10-es: azért, mert neked más a favorit, attól még tetszhet másnak...
14/23 anonim válasza:
Nekem inkább a férfias férfiak jönnek be nem a kisfiúsak:))
16/23 anonim válasza:
Nekem Johnny Depp nagyon bejön :)
17/23 anonim válasza:
Nekem bejön Johnny Depp, modjuk talán a későbbi képeken jobb, de szerintem nagyon jó pasi. Ja egyébként Robert Downey Jr is egy iszonyat jó pasi :)) Inkább nem írom le a koromat, mert én is tisztában vagyok azzal, hogy fiatal vagyok ahhoz képest amilyen pasik bejönnek. Lehet, hogy bennem van a hiba, de sajnos mint ahogy a 9. válaszoló írta, aki a korosztályomhoz tartozik azoknál ez a stílus hódít amitől sírni tudnék...
18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Mármint milyen stílus?
2012. júl. 11. 22:18
19/23 anonim válasza:
nem nagyon látszik rajtuk valami nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!