Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet venni női pilótás...

Hol lehet venni női pilótás napszemüveget? és milyen márkát ajánlottok? (remélem érthetően kérdezek)

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
New Yorkerbe vannak, én 1500 Ft-ért vettem egy pilótát. :)
2012. júl. 10. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a c&a.ba vettem 2000é
2012. júl. 19. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:
H&M 2000:)
2013. márc. 3. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nem egészséges ilyen olcsó napszemüvegeket hordani.A napszemüveg funkciója elsősorban az UV fény elleni védele.Ha túl sokat kap a szemed,rákos lehetsz vagy akár hályogot is kaphatsz (ezért szoktak sokan még felhős időben is napszemüveget hordani,mert az UV-t az sem szűri meg).Ha meg ilyen gagyi szemüvegeket,ami nem szűr semmi UV-t,akkor az rosszabb,mintha egyáltalán nem lenne rajtatok szemüveg,mivel sötétítés miatt jobban kitágul a pupillád és mégtöbb fényt enged be.Szóval ha nem akartok 15 év alatt megvakulni akkor inkább ne hordjatok ilyen semmilyen butikos szemüvegeket (illetve ha kontaktlencsések vagytok,amik általában az UV fény 100%-át megszűrik,akkor hordhattok,de egyébként nem).
2013. ápr. 8. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

amúgy a kérdésedre válaszolva ezt a Ray Ban gyártja (vagyis mostmár egy csomóan gyártják,de az volt az eredeti) és Aviator-nak hívják,szóval nyilván a Ray Ban-t ajánlom

előző voltam

2013. ápr. 8. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
reserveeeeeeeeeeed!:) és h&m meg bijou brigitte azok már drágábbak de nagyonjók!
2013. ápr. 8. 22:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi! nem fog sütni a nap a szemére?
2013. ápr. 12. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!