Szemüveges lányok ti hordtok napszemüveget?
Szia. Én szemüveges vagyok és hordok napszemüveget (dioptriásat) és egyáltalán nem ciki, egy nagyon jó márkás modell,nem amolyan SZTK keret. 40 ezer forint volt. És igen,mindig hordok tokot és cserélgetem.
Ha kontaktlencse van bent,akkor egy rendes mezei 800 ft-os napszemüveget használok,mert ugye a lencse meg a dioptriás napszemüveg nem jó egyszerre.
Szóval én röviden így intézem :)
én hordok, a rendes szemüvegem nélkül is látok, alig hordom.
egy sima 1000ft-s napszemüvegem van, és nincs vele problémám.
Nekem van dioptriás. Nem gyakran hordom, mert azért nem épp egy trendi darab, és néha elég hülyének néznek, de ha nagyon süt a nap, nem zavartatom magam. :D
Cserélgetem, mert én nem látok rendesen szemüveg nélkül. :D Kicsit macerás, mert bemegyek valahova, ott túl sötét van a napszemüvegben, elő a másikat, levenni, megcserélni, eltenni, kifele ugyanez... -.-"
Ha a szemed és az anyagi kereted bírja, akkor vegyél egy normális napszemüveget, és kontaktlencsét, az a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!