Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveges lányok ti hordtok...

Szemüveges lányok ti hordtok napszemüveget?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy akkor leveszitek a rendes szemüveget és felveszitek a másikat? Vagy ezt hogy lehet megoldani?

2012. máj. 2. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hordok :D
2012. máj. 2. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
nem hordok,mivel egy dioptriás napszemcsi drága is és nem is néz ki jól. ha pedig csak napszemcsi,akkor nem látok...szóval marad a hunyorgás és a szem körüli ráncok megelőzése.:)
2012. máj. 2. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fényre sötétedő napszemüveget visel a 20 éves szemüveges húgom. Neki jól áll és szereti is.
2012. máj. 2. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi fényre sötétedő szemüveget hord.
2012. máj. 2. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem hordok
2012. máj. 2. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia. Én szemüveges vagyok és hordok napszemüveget (dioptriásat) és egyáltalán nem ciki, egy nagyon jó márkás modell,nem amolyan SZTK keret. 40 ezer forint volt. És igen,mindig hordok tokot és cserélgetem.

Ha kontaktlencse van bent,akkor egy rendes mezei 800 ft-os napszemüveget használok,mert ugye a lencse meg a dioptriás napszemüveg nem jó egyszerre.

Szóval én röviden így intézem :)

2012. máj. 2. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
en hordok,mert latok szemuveg nelkul is. Mindig van nalam egy szemuvegtok,igy nem karcolodik,deformalodik el
2012. máj. 2. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:

én hordok, a rendes szemüvegem nélkül is látok, alig hordom.

egy sima 1000ft-s napszemüvegem van, és nincs vele problémám.

2012. máj. 2. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Hordok, mert teljesen jól látok szemüveg nélkül is, csak kissé elmosódva. Ma is egy házból folyton ki-be járkáltam, és akkor amelyik szemüveg épp nem kellett, azt a pólómra akasztottam.
2012. máj. 2. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem van dioptriás. Nem gyakran hordom, mert azért nem épp egy trendi darab, és néha elég hülyének néznek, de ha nagyon süt a nap, nem zavartatom magam. :D

Cserélgetem, mert én nem látok rendesen szemüveg nélkül. :D Kicsit macerás, mert bemegyek valahova, ott túl sötét van a napszemüvegben, elő a másikat, levenni, megcserélni, eltenni, kifele ugyanez... -.-"

Ha a szemed és az anyagi kereted bírja, akkor vegyél egy normális napszemüveget, és kontaktlencsét, az a legegyszerűbb.

2012. máj. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!