Hogy hívják ezt a lányt? (Nagyon fontos) aki tudja lécci mondja meg
mekkora egy nyomorék gyökér vagy.lebuktál fogd már fel
de ha ennyire iq negatív vagy akkor írd be googleba hogy asami és kidobja azt a csajt akit "keresel"..bár nagyon jól tudod,nem tudom mire jó ez neked.szánalom
Nem tudom, h hogy várhatsz el választ, amikor így bunkózol. És ha már válaszoltak, miért kezded el "kiabálni" h nyomorék?
Jó. Vegyük azt, h téged Asaminak hívnak, és amikor lementetted a képet, ezt írtad be. És mi van, ha a lány neve is Asami????? Vagy csak téged hívhatnak így?
A tegnap 11:28-kor linkelt csaj nem a keresett csaj.
Nem egyformák, más a szemöldöke, az arcformája.
Pl. ezen a képen is látszik, itt nincs kifestve annyira:
Ráadásul a linkelt csaj valami tévés riporter lehet.
Ha kép alapján keresel, akkor az első találatok közt egy székrekedéses oldal jön be :D
Ha tényleg az elvileg híres riporter lenne, akkor nem lenne ilyen cikk illusztrációja. A többi találat pedig japán stockphoto-s oldal, nevet én nem találtam. Azaz bármilyen ismeretlen japán lány lehet, akit lefotózott valami önjelölt fényképész és feldobta egy stockphoto oldalra. Talán ha írsz valamelyik képfeltöltőnek, az tudhatja, ki ez.
Az Asami pedig egy általános japán név, a keresésre már az első sorokban kb. 10 különböző csaj jött be. Attól, hogy egyformának látszanak, nem egyformák. Én japán származású vagyok úgyhogy nekem nem egyformák, az viszont tény, hogy egy átlagmagyarnak minden ázsiai egyforma. Aztán tökidegenek köszöngetnek rám az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!