Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövérek járnak strandra?

Kövérek járnak strandra?

Figyelt kérdés
én még nem láttam tini ducit a strandon. ilyen 40 éves kövér nőt igen de még tiniket nem. és én nem merek elmenni az élmény fürdőbe mert félek hogy megbámulnak,kinevetnek.

2012. júl. 8. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy járnak. Múltkor pl. mikor kint voltam, tesómmal ott álldogáltunk a vízben és mellettünk bejött 3 kövér tini lány. Fiatalabbak voltak mint én, kb. tesóm korosztálya(15-16). Elég magabiztosak voltak, mert hihetetlen milyen éretlenek voltak, összevissza ordítoztak MINDENRŐL, csapkodták a vizet, nem törődve a körülöttük állókkal.

Egyáltalán nem foglalkoztak vele, hogy ki mit gondol róluk. Habár aki látta őket, az nem sok jót gondolt az tuti. De te se foglalkozz senkivel. Vannak nagyon durvák is, fiatalok.

2012. júl. 8. 14:47
 2/14 A kérdező kommentje:
de nem leszek nevetséges ?
2012. júl. 8. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
igen, járnak. Gondolom, strandon kívül is duci vagy, nem? Ha akkor nem zavar, akkor a strandon se zavarjon. Keress valami előnyös fürdőruhát.
2012. júl. 8. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:

nem leszel nevetséges,

menj nyugodtan strandra,

mikor bemész,rádnéznek,mint ahogy mindenki másra,de utána a kutya sem foglalkozik azzal,hogy te hány kiló vagy,

2012. júl. 8. 14:53
 5/14 A kérdező kommentje:
igen de akkor van rajtam ruha itt meg kb. olyan mintha bugyiba meg melltartóba lennék. én is ebben reménykedem hogy senkisem fog velem foglalkozni :)
2012. júl. 8. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mellém egy kb 90-100 kilós tini jött be a vízbe a fekvőrészre. Láttam, hogy dagi, de ez kit érdekel?

Egyébként nem csak narancsbőrtelen fitnessladyk járnak. Nyugodtan menj.

2012. júl. 8. 14:58
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 8. 15:00
 8/14 sweetsugar ***** válasza:
Menj nyugodtan strandra!:)Nehogy már kimaradj pár kg miatt az élményekből!:))
2012. júl. 8. 15:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ők elbújnak egy pincébe és télig elő sem jönnek
2012. júl. 8. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj, hogy a tinik már akkor is kövérnek tartják magukat, ha röntgen nélkül nem látszanak a csontjaik!
2012. júl. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!