Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szimpatikus...

Szerintetek szimpatikus vagyok? (lent kep)

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 6. 10:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"el fogatam magam ilyenek jol erzem magam"

A helyesírásodról most nem beszélnék, de az alapján, hogy ide felrakod magad, nem fogaDTad el magad.

2012. júl. 6. 11:33
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát ha elégedett vagy magaddal, akkor most már jöhet a helyesírás...
2012. júl. 6. 11:37
 23/33 anonim ***** válasza:

Ha te ilyen tökéletesnek érzed magad akkor miért kell kérdezgetni másoktól, hogy milyen vagy? Ha te meseszépnek érzed magad akkor oké! De ezt egy előnytelen kép alapján ne várd már el még rajtad kívül sokan mások is egyetértsenek veled! Egyébként meg kérdeztél, mi meg ŐSZINTÉN válaszoltunk!

Kérdezgesd meg a párodat, vagy úgy gondolod nem őszinte veled??? E kérdésben? :)) Egyébként nekem sem vagy szimpi!!!!!

2012. júl. 6. 12:22
 24/33 anonim ***** válasza:
jesszus, hogy lehet így helyesírni.
2012. júl. 6. 12:22
 25/33 anonim ***** válasza:
Na ezek után,ha adnál is magadra,akkor sem lennél szimpatikus az írásod és a stílusod miatt...Becsüld meg jól a párod (már ha egyáltalán tényleg van),mert ha ő elhagy, sokáig leszel egyedül...Nem elfogadnod kellett volna magad,hanem életmódot váltanod.Egészségesebb is lennél,és nem mellesleg jobban is éreznéd magad...
2012. júl. 6. 12:25
 26/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy,de szerintem már nem kellene elhinned azt a mesét,hogy te egy szépséges Disney hercegnő vagy...
2012. júl. 6. 12:29
 27/33 anonim ***** válasza:
Egyébként egy szempillaspirál, meg egy szemceruza, csodákra lenne képes!!!
2012. júl. 6. 13:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Szimpi vagy,kedves lánynak tűnsz!Bár a kép tényleg nem a legelőnyösebb,de biztos hogy lehetne jobbat csinálni.
2012. júl. 6. 13:20
 29/33 anonim ***** válasza:

Duci vagy, szóval nem.

A helyesírásod meg egy külön téma.Hogy lehet így írni bazz?Ez már durván igénytelenség és nem túl sok intelligenciára vall.

2012. júl. 6. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:

a talán ti szebbek vagytok kérdésedre válaszolva: ezerszer is szebb vagyok nálad ;))

amúgy sztem vki szórakozik ennek a lánynak a képével, nagyon úgy tűnik :)

2012. júl. 6. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!