Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szimpatikus...

Szerintetek szimpatikus vagyok? (lent kep)

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 6. 10:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Engem zaklat a kérdező privátban :D
2012. júl. 6. 10:29
 12/33 anonim ***** válasza:
90%
Nincsen veled baj, azon kívül hogy túlsúlyos vagy. Amúgy aranyos arcod van, szóval biztos kedves lehetsz meg barátnak jó vagy, de mint barátnő úgy nem.
2012. júl. 6. 10:35
 13/33 anonim ***** válasza:
irtó előnytelen kép, ráadásul alulról fotózva beképzelt benyomást kelt, mint aki "lenéz" az emberre. Rakjál fel egy mosolygós fotót szemből és akkor pozitív véleményeket fogsz kapni. Egyébként meg semmi baj a kinézeteddel, de kép alapján nehéz választ írni, mert nem látjuk a mozdulataidat, nem halljuk a hangodat, milyen temperamentum vagy, az sem derül ki. Majd ha lesz normális kép, írok normális választ.
2012. júl. 6. 10:36
 14/33 anonim ***** válasza:

Bocs fent rossz képet linkelt a hölgyemény.

Szimpatikus vagyok: *****

Viccet félre téve, egy igen vagy nem válasz is elegendő.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 6. 10:37
 15/33 anonim ***** válasza:

Kedves Emese!

Ne haragudj,de akárhogy is nézem nem vagy szimpatikus.Nem a súlyfelesleged miatt,hanem az egyszerű igénytelenség miatt.A ruhád akasztóját betűrhetted volna.a biztonsági övet kikapcsolhattad volna a fotó erejéig.Így nem kellene abban kapaszkodnod.A másik ami számomra még az igénytelenségre vall,hogy látszik,hogy meg vagy izzadva és a hajad is rendetlen,talán épp emiatt.Tudom,hogy meleg van,meg minden és azért izzadsz.De ha tudod,hogy emiatt nem épp a legelőnyösebb kép készül,akkor miért ilyenkor fotózkodsz?!

Lehet,hogy normális körülmények között,magadat rendbe szedve készítenél képet,lehet,hogy a válaszadók többségének szimpatikusabb lennél...

2012. júl. 6. 10:39
 16/33 anonim válasza:
46%

miért nem tudod elfogadni a kritikát?

Duci vagy és akkor mi van

senkinek sem jössz be akkor mi van

kihánytam a reggelimet és akkor mi van

2012. júl. 6. 10:40
 17/33 anonim ***** válasza:
kép alapján sajna nem vagy az esetem kinézetre.hogy szimpatikus vagy e azt nem tudom,mert egy bötűt sem irtál magadról...
2012. júl. 6. 10:55
 18/33 anonim ***** válasza:
Fogyj le, és akkor szép leszel.Ne azt akard bizonygatni, hogy így is jó vagy...
2012. júl. 6. 11:11
 19/33 anonim ***** válasza:
46%
Jó nagy a tokád hallode.
2012. júl. 6. 11:27
 20/33 A kérdező kommentje:
nem tom minek kell enyire durvan sertegetni valakit akit raadasul,nem is ismertek,amugy meg egy teljesen jo fej vagyok humoros es rengeteget kuszkotem a suj problemamal,de nem sikerul,el fogatam magam ilyenek jol erzem magam a boromben a parom imad es nekem ez szamit..en minden embert szepnek lattok.szerintem nincs olyan ember aki elegedet magaval
2012. júl. 6. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!