Hölgyeim, szerintetek is ilyesmi egy olyan echte férfi?
2012. júl. 4. 22:10
2/29 anonim válasza:
szerintem a piercing borzalmasan illúzióromboló, de ízlések és pofonok, sztem nem a kinézettől lesz valaki férfi
3/29 anonim válasza:
a teste nem jön be. egyébként tetszik.
5/29 A kérdező kommentje:
De azért van férfias, fiús, meg lányos kinézet férfiaknál és szerintem ez a férfiasba tartozik, meg Jason Statham is :D
2012. júl. 4. 22:14
7/29 anonim válasza:
Egyébként van aki egyáltalán jól néz ki a nők szerint?!
8/29 anonim válasza:
Jó a tetkói nem érdekelnek,de nagyon jó teste van.Hiába irigykedik itt fiú vagy lány,azért azt mindenki beláthatja hogy ilyen testű pasiból nem sok van ebben az országban,főleg nem 30 felett...
9/29 anonim válasza:
A csípőjénél és ágyékrésznél az izomzata nekem már nem tetszik, de ezt leszámítva egész jó pasi :) 25/L
10/29 anonim válasza:
Utolsó: Akkor te nem olyan körökbe mozogsz ;) max :D Amúgy a kérdésre válaszolva a bimbi piercing számomra is szánalmasnak tűnik , a tetkók gagyik ( bár gondolom van akinek ez tetszik ) a TESTET ITT LE FOGJÁK SZÓLNI mert az ide író lányoknak 99%-ának ez már "túl izmos" vagy valami. A haj szerintem elég férfias és illik egy ilyen korú férfihoz a szakáll nem kéne ,az nem passzol .
Szóval echte férfi :
Pro: - heg stimmel
- haj stimmel
- test stimmel
- arc is férfias
Kontra: - piercing gáz
- tetkók gázak
- az oda photoshoppolt cigi is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!