Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok szerintetek?

Szép vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 2. 21:03
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
Egy kis smink tényleg nem ártana...
2012. júl. 3. 00:00
 12/33 anonim ***** válasza:
Nem szép és piszkafa. De még fejlődni fogsz.
2012. júl. 3. 06:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, figyelj. Önbizalom az van. Most légy bátor ahhoz is, hogy szembenézz a kritikával. A szerkesztés az tényleg ciki... Szerintem nem kéne.

A stílusod majd kialakul ruha ügyileg, úgyhogy azt inkább kihagyom. Később le fog tisztulni, addig megtalálod, milyen vonalban akarsz elindulni.

Kicsit hosszúkás az arcod, úgyhogy ne alulról nézz a fényképezőbe vagy alulról se (bár ez ritkább), mert nagyon nyújt. Szemből, egy ici pici fejdöntés (nem úgy mint az utolsó "cicáson"). Hajad leengedve tök szép, én kipróbálnám a fonott hajat is. A hullámok tök jól állnának szerintem.

De még fiatal vagy nagyon, így nehéz mit írni. Sokat alakulsz még. Eddig egy elég erős átlagot mondanék. Ha van időd, akkor nézz képeket és döntsd el, kire szeretnél hasonlítani (csak amíg elindulsz, utána megy magától is). Aki hasonlít rád is, nézd meg neki mi az előnyös. Aztán kipróbálhatod. Ha nem, nem.

Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben...

2012. júl. 3. 07:17
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem.

Nagyon előnytelen, ha hátrahúzod a hajad, nagyon vékony vagy, rosszul öltözködsz, és nevetséges a pózolás

2012. júl. 3. 09:03
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ijesztően vékony vagy, először is kicsit szedd össze magad kilókban, akkor az arcod is talán mást fog mutatni. De nem, ne haragudj, egyáltalán nem vagy szép. Mégis fogadd el magad ilyennek, nem lehet mindenki gyönyörűségesen szép.
2012. júl. 3. 09:46
 16/33 anonim ***** válasza:
Tenyeres talpas paraszt menyecskének mondanálak, ha nem lennél olyan vékony.
2012. júl. 3. 09:47
 17/33 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy téged sem a szépségedért fognak szeretni.
2012. júl. 3. 09:48
 18/33 anonim ***** válasza:
csúnya vagy:(
2012. júl. 3. 11:34
 19/33 anonim ***** válasza:
Az elsőn igen,többin nem..
2012. júl. 3. 11:54
 20/33 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. :\
2012. júl. 3. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!