Szép vagyok szerintetek?
Hát, figyelj. Önbizalom az van. Most légy bátor ahhoz is, hogy szembenézz a kritikával. A szerkesztés az tényleg ciki... Szerintem nem kéne.
A stílusod majd kialakul ruha ügyileg, úgyhogy azt inkább kihagyom. Később le fog tisztulni, addig megtalálod, milyen vonalban akarsz elindulni.
Kicsit hosszúkás az arcod, úgyhogy ne alulról nézz a fényképezőbe vagy alulról se (bár ez ritkább), mert nagyon nyújt. Szemből, egy ici pici fejdöntés (nem úgy mint az utolsó "cicáson"). Hajad leengedve tök szép, én kipróbálnám a fonott hajat is. A hullámok tök jól állnának szerintem.
De még fiatal vagy nagyon, így nehéz mit írni. Sokat alakulsz még. Eddig egy elég erős átlagot mondanék. Ha van időd, akkor nézz képeket és döntsd el, kire szeretnél hasonlítani (csak amíg elindulsz, utána megy magától is). Aki hasonlít rád is, nézd meg neki mi az előnyös. Aztán kipróbálhatod. Ha nem, nem.
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben...
Bocs, de nem.
Nagyon előnytelen, ha hátrahúzod a hajad, nagyon vékony vagy, rosszul öltözködsz, és nevetséges a pózolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!