Szerintetek szep vagyok?
2012. júl. 2. 16:39
22/37 anonim válasza:
szerintem piszkosul csúnya vagy és még beképzelt is, na meg ezek a képek.. nevetséges
23/37 anonim válasza:
beképzelt vagy,és a fejed iszonyatosan egy lóéhoz hasonlít.....egy beképzelt lóéhoz....melled 0-ami önmagában nem érdemel megvetést, de felpolcolod az egyik képen és az olyan szánalmas-.- - segged szintén semmi,egod viszont az egekben....14-15 lehetsz kb...
24/37 anonim válasza:
Szerintem totál átlagos vagy, és egyáltalán nem úgy viselkedsz ahogy az korodhoz illene. Maximum 14 éves lehetsz, és elég szomorú hogy már így nézel ki, így öltözködsz és ilyen képeket csinálsz magadról. Ha most itt tartasz mit fogsz csinálni 18 évesen? Mert ezt a fajta viselkedést akkor kellene elkezdeni, vagy még akkor se!
25/37 anonim válasza:
Mindenben egyetértek AZ ezôttem szólókkal. Nem vagy szép, de legalább beképzelt vagy. Szégyen hogy ennyi idôsen mutogatod magad. És hogy ragadnak rád a pasik? Ne nevezzük már a 15 éveseket pasiknak. Max fiúkák, de inkább még gyerekek, pont mint te.
26/37 anonim válasza:
A szépség relatív, viszont észrevettem a képeiden, hogy fiatal korod ellenére máris egy érett nőnek érzed magad.... ez tudod nagyon sokat csúnyít rajtad. :S 25/L
28/37 anonim válasza:
sztem átlag alatti!!! és 14-15 éves
29/37 anonim válasza:
sztem sokkal szebb lennél ha nem sminkelnél annyit meg ha nem rúzsoznád magad :) hány éves vagy? 16L
30/37 A kérdező kommentje:
14 leszek
ja es gondolom ti mind az atlag folott vagytok..miss hungary mindegyikotok (Y)
2012. júl. 4. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!