Szerintetek szep vagyok?
2012. júl. 2. 16:39
11/37 anonim válasza:
Átlagos vagy és jellegtelen. Nem vagy ronda, de szépnek se mondhatni. Önteltségből viszont nincs hiány, kétlem, hogy irigykednénk rád. Max a te 13 év körüli korosztályod.
12/37 anonim válasza:
A stílusod hasonlít a pénteki lányéra, aki mindenfélét összekamuzott itt. Nem te vagy véletlenül az "Ausztriában élő, szuper gazdag, BMW-s baráttal rendelkező, világ szépe"?:D:D:D Csak kérdezem, nincs kedvem hosszú vitába kezdeni.
13/37 A kérdező kommentje:
hat ocsi valakivel rendesen osszekeversz mert az nem en voltam de sebaj. ahoz kepest elegge tapadnak ram a pasik hogy szerintetek semmi alakom meg meg ronda is vagyok. jo vicc
2012. júl. 2. 17:22
14/37 anonim válasza:
Öcsi???:D Egy 10-essel lazán idősebb vagyok nálad. Egyébként, ha tapadnak rád a fiúk, akkor miért kérdezed, hogy szép vagy-e? Örülj neki és kész.
15/37 anonim válasza:
Ha te tudod, meg azt is gondolod magadról, hogy szép vagy, akkor minek kérdezed meg. Unatkozol? Elvileg tapadnak rád a srácok, akkor miért nem azokkal vagy?
16/37 anonim válasza:
Hát ha ilyen hülye p:_csát játszol ne is csodáld ha tapadnak rád a pasik. Hidd el nem azért kellesz nekik amire Te gondolsz ... :)
17/37 anonim válasza:
Teljesen átlagos, beképzelt, tucat tini vagy, kb 14-15 éves lehetsz. Amúgy azért ragadnak rád a pasik, mert ők szeretik a könnyű prédákat, te meg elég r*bancos vagy (ezek a beállások...)
18/37 anonim válasza:
Olcsó árura csak úgy tapadnak a legyek.
Ilyen kicsin én nem arról álmodoztam hogy jól rám másznak aztán jöhet a gang meg ilyenek. Szerintem sokat vegyél vissza, mert nagyon rossz kisugárzást ad. Tudom pontosan, kiket vonzanak az ilyenek, semmi irigylésre méltó nincs bennük! :) Úgyhogy ezzel ne vágj fel, mert csúnyán kinevetnek, kicsi lány.
Alakod nincs, az vagy lesz vagy nem. Az arcod nem tetszik, szerintem egyrészt nem szép, másrészt beképzelt és így az egész látványodat eltorzítja.
Javaslom, hogy egy kis önismereti tréninggel járj utána a dolgoknak, miért van ilyen komplexusod, hogy ki kell raknod képet, aztán meg fel kéne téged értékelni, majd miután megmondják az igazat, támadni kezdesz. Gondolkodj, kislány!
20/37 anonim válasza:
Zabért kiáltasz.(magyarán lóarc vagy)Bocsi. A műmájer pózerkedés meg felejtős.Ilyen idősen nem nagy kunszt pici fiúkat hülyíteni,akik a guruló krumplira is ráizgulnak. Szerintem még a fésülős pónival kéne foglalkoznod, nem azzal, hogy hány pasi "tapad" rád. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!