Igazából fogalmam sincs, hogy melyik kategóriába kellett volna írni, előre is bocsi, ha rosszba írtam.
Az a helyzet, hogy átakarok térni az egészségügyi betétről a tamponra. Soha nem használtam még tampont, és szeretnék kérni egy pár tanácsot, hogy milyet vegyek, melyik a legjobb, stb...
Előre is köszönöm az intelligens válaszokat.
2012. júl. 1. 22:08
1/10 anonim válasza:
OB mini kezdetnek jó
2012. júl. 1. 22:17
2/10 anonim válasza:
Csak,ha nagyon muszáj akkor használj azt...amúgy nem egészséges!
2012. júl. 1. 22:19
3/10 anonim válasza:
2 éve tampont használok.12 éves korom óta.Először rosszul tettem fel,de nem adtam fel, feltettem egy másik..az a lényeg hogy egyáltalán nem kell hogy érezd hogy ott van.ha érzed,akkor nem jól tetted fel. Egyébként csak egy titoktipp: pl. suliba vagy ha nem otthon vagy,cseréled a tampont,nyálazd be a kezed.:)
2012. júl. 1. 22:50
4/10 anonim válasza:
én is volt idő, amikor azt próbáltam használni, de aztán valahogy egyszerűbbnek találtam a betétet:D nincs annyi macera vele:D a lényeg, hogy a tamponnál nagyon fontos, hogy használat előtt és után is moss kezet:) nem mindenkinek sikerül elsőre, szóval gyakorolgatni kell, és szerintem is a legkisebbel próbáld meg:)
amúgy szerintem otthon próbáld ki, hogy mennyi időt bír ki és ilyenek miatt:)
2012. júl. 1. 22:51
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor OB mini, csak ha nagyon muszáj. Értem.
Minek kell benyálazni a kezem? :)
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 1. 22:55
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem kellene benyálaznia kezed...hiszen onnét is rengeteg bacit és egyéb vírusokat kaphatsz el...
2012. júl. 1. 23:05
7/10 anonim válasza:
Én már évek óta csak tampont használok, szerintem ezerszer jobb, olyan mintha meg sem lenne. Már kb. 5 másodperc alatt megvagyok vele. Tényleg O.B. mini-vel kezdj, ne aggódj nem nehéz és nem lesz semmi bajod. A tájékoztatóban minden le van írva és illusztrálják is, szóval biztosan menni fog. :)
2012. júl. 1. 23:59
8/10 anonim válasza:
Hát nekem még anyukám mondta,mert ha pl. nemtudod megmosni a kezed,akkor előtte könnyebben felhelyezed,és állítólag a fertőzés veszély is kisebb.
2012. júl. 2. 02:21
9/10 anonim válasza:
Én rengeteget küszködtem, míg normálisan fel tudtam helyzetni a tampont. Ajánlom, hogy a 2.-3. napon próbálgasd, mert akkor erősebb a vérzésed és könnyebben felmegy. Szinte az egész újjadat fel kell nyomnod a puncidba, hogy jól felnt legyen. És tényleg moss kezet előtte és utána is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!