Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szombaton megyek buliba. Ti...

Szombaton megyek buliba. Ti mit vennétek fel ilyen melegbe? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Na szóval ugye mint említettem, szombaton buliba megyek egy ismerősömmel.Fogalmam sincs mit vegyek fel :( elég magas vagyok, és kicsit duci.Ne a leírt dolgokba kössetek bele, tanácsokat mondjatok :) (senkit nem pontozok le)

2012. júl. 1. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem valami egyszerű ruhát,koktélruhát vegyél fel mint ezek: [link]

[link]

De valami szolid, vidám ruci is jó: [link]

2012. júl. 1. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
kint vagy bent lesztek? mert ha bent akkor egy sort+top+saru kombó ékszerekkel feldobva:) ha kint akkor egy hosszú nyári naci (szúnyogok miatt) top de legyen nálad egy kardi vagy egy helyes srác aki pulcsit ad:)
2012. júl. 2. 01:23
 3/3 A kérdező kommentje:
2.válaszoló valami ilyenre gondoltam én is :) amúgy kint lesz (kivéve ha eső lesz)és pár képet is küldehettek a kommentbe :)) várom a további válaszokat :)) (én is vmi ilyen hoszabb gatyára+toppra gondoltam)
2012. júl. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!