Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Friss, tiszta illatú parfümöt...

Friss, tiszta illatú parfümöt keresek?

Figyelt kérdés
Nem túl drágán. :) Olyasmire gondolok mint a zöld garnier neutralia tusfürdő, ha ez mond bárkinek is valamit.. Szóval nem virágos, nem gyümölcsös, hanem olyan tiszta. :)
2012. jún. 29. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt a tusfürdőt nem ismerem, de én májusban akadtam rá egy igazán tiszta illatra. a H und M saját terméke. White Blossom a neve. Ennek ellenére nem virágos az illata, inkább kicsit a Nivea krémre hasonlít. Imádom. Ja és 50ml 1300 ft :)
2012. jún. 29. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd meg fogom nézni! Mennyire tartós? Ilyen áron ennyi parfüm nagyon gyanús. :D
2012. jún. 29. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég tartós. Persze ilyen áron "csak" EDT, de a legtöbb parfümnek árult illatszer az :D. A másik nagy kedvencem, az igazi tiszta illat Narcisso Rodriquez Essence nevű parfümje. Az viszont már húzós árú, én szülinapmra szoktam kérni, kitart egy évig, mert csínján bánok vele. Nekem az az igazi illat, abból viszont 30 ml jócskán 20 ezer felett van.
2012. jún. 29. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az avon-tól van egy amit nagyon szeretek friss és tiszta illatú ahogy mondtad.

[link]

perceive a neve!

2012. jún. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!