Miért lehet az, hogy nekem felfelé nőnek a körmeim? Genetika?
Figyelt kérdés
Tök szívás:D2012. jún. 29. 18:38
11/17 anonim válasza:
3-nak. Ha olyan cipőben jársz, ami nyomja a lábujjadat, mert mondjuk abban dolgozol egész nap, nincs rendes keringés a lábujjakban, akkor is leeshetnek a körmök. Folyamatos nyomás hatására. Először bekékülnek néha, és nem érted hogy miért.
12/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem ártana egy vérvizsgálat:S
2012. jún. 29. 19:10
13/17 anonim válasza:
Nem vettem észre, hogy bekékültek volna. Mondjuk ez még régebben volt általános iskolában (12 éve). Akkor is mondták, hogy valami vitamin hiányom lehet. Azóta csak akkor esett le amikor véletlen belerúgtam a fürdőkádba :)
14/17 anonim válasza:
mindenesetre nem kell megijedni.
15/17 anonim válasza:
Nem vagyok megijedve, csak olyan idétlenek a körmeim, még kifesteni se lehet őket, mert nem nagyon van mit. Kérdező, neked a kezeden és a lábadon is felfele nőnek?
16/17 A kérdező kommentje:
Igen. Van fényképem is, hogy nekem milyen. A kezemen. Nem túl közeli, de azért látszik.
2012. jún. 29. 19:32
17/17 A kérdező kommentje:
2012. jún. 29. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!