Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk teljes intim szőrteleníté...

Fiúk teljes intim szőrtelenítésében várnám ötleteiteket?

Figyelt kérdés

Páromat(F) nem kellett sokáig győzködnöm, hogy legyen teljesen csupasz. Eddig is karban tartotta, de kipróbáltuk nekünk bejött. A lézeres és elektrolízises többszöri kúrák drágák, borotva, nem tartós, krém pedig nagyon irritálja. A gyantázást ajánljátok srácoknak?

Hogyan készíthetnénk gyantát. Vagy melyiket ajánljátok oda le? Mert az eljárás az oké, hogy ráken szőr növekedés irányába és letép ellentétesen.

Hajlandó lenne erre, hogy ne folyton penge vagy irritáló krém legyen.

Ha tudtok kérlek segítsetek.

Nagyon köszöni:

Egy lány :)

2009. júl. 8. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én borotválom már évek óta és ezt ajánlom továbbra is nektek.

A pasi nem bírják ki azt a kínt, ami a gyantázással jár. :)

2009. júl. 8. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ami igaz, az igaz. :)

De most nagyon elhatározott. :)) Még nem tudja mire vállalkozott. De érezze át. :))

Várok még. :)

2009. júl. 8. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pasi vagyok és szinte minden módszert kipróbáltam már,de mégis azt mondom,hogy nekem a borotva a legjobb. Az otthoni gyantázás nekem szinte hatástalan volt,pár szálat tépett ki,de nekem erős a szőröm. Kozmetikus jól megcsinálta,de a zacsit akkor is borotválni kell,úgyhogy az olyan fél megoldás.Epiláltam is már,de az sok idő,meg lassú fájdalom,nem mindenki bírja.

Én minden este amikor fürdök leborotválom,így szinte mindig sima.Ha rendszeresen csinálom +3 perc az egész.

2009. júl. 8. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikushoz elmegy, legyantázza. énis vele gyantáztatom.
2009. júl. 10. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!