Pasik! Szerintetek Kate Middleton (Katalin hercegné) szép?
2012. jún. 27. 22:00
11/19 A kérdező kommentje:
"Szerintem a legbájosabb teremtés a Földön! :) Gyönyörű."???
Én továbbra sem értem, mi rajta a szép.
2012. júl. 8. 16:23
12/19 anonim válasza:
Neked nem tetszik, másnak igen. Ezt nem megérteni, hanem elfogadni kell, éppúgy, mint azt, hogy te sem tetszel mindenkinek.
13/19 A kérdező kommentje:
Még szép hogy nem, de nem is ajnároznak annyian (indokolatlanul), mint őt :D
2012. júl. 8. 18:46
14/19 anonim válasza:
Indokolatlanul? Aki azt mondja rá, hogy milyen szép, az egészen biztosan szépnek tartja. Ennyi. Az más kérdés, hogy sokan tartják szépnek SZERINTED indokolatlanul. De az biztos, hogy a szépség relatív, viszont ennyi ember nem tévedhet. Szép, ez szerintem nem kérdés. Nem lenne szépségkirálynő, de szép.
15/19 anonim válasza:
Szerintem szép csaj és a húga amúgy tényleg szebb, és tavasszal voltam Angliában és alig láttam pár szép csajt 1 hét alatt...
15/F
16/19 anonim válasza:
az egyik legszebb nő a világon ^^
(bocsi, L :) )
17/19 anonim válasza:
Tényleg semmi különös ez a nő...smink és belőtt frizura nélkül abszolút átlagcsaj, simán elmennék mellette az utcán. A gyönyörűtől meg nagyon messze van. Amúgy jobban nézett ki az eredeti orrával sztem, kár volt hozzányúlni.
18/19 anonim válasza:
én már vertem ki rá :) szóval szexi és szép
18/F
19/19 anonim válasza:
Véleményem szerint igen szexi, Meghan után ő a 2. legszebb az angol királyi családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!