Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hegek eltüntetése?

Hegek eltüntetése?

Figyelt kérdés

Most voltam sebészeten és most vettek ki egy anyajegyemet

de voltam már pár hónapja is és akkor is levettek 2 db anyajegyet

az lenne a kérdésem hogy a hegeket szeretném eltüntetni halványítani milyen módszerek vannak erre lézer kezelésen kívül ???? 18F

2012. jún. 26. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak különböző krémek, amelyek képesek halványítani a hegeket. De szerintem nem kéne nagyon foglalkoznod velük, maximum, akkor, ha nagyon feltűnő helyen vannak és kellemetlenek számodra. De szerintem ezek a krémek hatásosak lehetnek, bár igaz, hogy én sosem használtam őket. De figyelj, hogy rendesen begyógyuljanak, csak azután használd őket.
2012. jún. 26. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:
igazából nem feltűnő csak még is jobb lenne ha halványabb lenne am a napozás az halványítja vagy nem ??
2012. jún. 27. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
am a hátamon van a 3 heg
2012. jún. 27. 15:15
 4/4 anonim válasza:
hát nekem azt mondták, hogy ezen a nyáron tűző nap ne érje, mert lebarnul, és csúnya lesz jobban látszik...a hátadon nagy szerencséd van, mert felveszel egy pólót, nekem az arcomon volt elég nagy anyajegy, kicsit nehezebb "lefedni"
2012. jún. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!