Wolfram/tungsten karikagyűrű szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Ezt rendeltünk magunknak, mert szeretnénk, ha sok-sok idő múlva is ugyanolyan szép lenne... De megérkezett, és a képeken látszó ezüst szín helyett sötét-szürkés... Eléggé elkeseredtünk miatta, de nem tudom baj-e ez igazán. Egyébként hordanánk mindketten, mert jók, csak esküvőre fura nekünk, bár én már kezdek vele barátkozni. Vagy ne foglalkozzunk semmivel, ha nekünk ez jó, a mi dolgunk? Magam sem tudom hogy legyen, de a kopásállóságról nem szívesen mondok le. :-(2012. jún. 25. 21:42
1/2 anonim válasza:
Mi is a tungstent választottuk, pedig először fehéraranyat akartunk. Először nekem se nagyon tetszett, hogy sötétebb, de a barátnőméknek fehérarany van, és pár év után már tök karcos, egész csúnya, pedig vigyáznak rá (irodában dolgoznak).
Végül nagyon megszerettük, örülünk, hogy erre esett a választás. Már mi is túl vagyunk pár éven, de olyan mint a vadonatúj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, úgy néz ki csak maradnak, végülis szépek, csak elsőre idegen volt kicsit ez a szín. :) Nameg annyira nem vagyok aranypárti, hogy 100ezret adjak valamiért, ami 10 év múlva szétkopik...
2012. jún. 27. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!