Miért utálják a vékony emberek a kövéreket?
Jó kérdés.
Én kövér vagyok és annyi bunkó, primitív beszólást kaptam már az életben, az utcán, iskolában, hogy valami hihetetlen. 20 kiló lement, de még van bőven.
De erre egy valamit tudok mondani: én kövér vagyok, ők hülyék, én le tudok fogyni, na és ők? :D
Aki mások testalkata alapján ítél meg egy embert, az nagyon buta és primitív lény.
Utolsó utáni! (tényleg az vagy) Pont az ilyen primitív ostoba alakokról beszélek, mint te.
És igen, aki kövér, lefogyhat, de aki ronda meg hülye, az semmit sem tud tenni :)
Én egyáltalán nem tudom utálni őket, csak képtelen vagyok megérteni, hogy miért hagyja el valaki magát ennyire, ha egyszer csak hátránya származik belőle. Engem idegesítene, ha nem lenne annyi akaraterőm, hogy odafigyeljek az életmódomra, vagy legalább arra, hogy ne zabáljak feleslegesen. Van néhány ismerősöm, akik hihetetlenül elragadó teremtések, de maguk alatt vágják a fát. Kínszenvedés nézni a savanyú ábrázatukat, amikor arról panaszkodnak, hogy nem kellenek senkinek, de semmi pénzért nem mondanának le a rossz berögződéseikről.
Summa-summárum: utálatról részemről szó sincs, inkább csak ellenzem ezt a fajta felfogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!