Vékony cigit csak nők szoktak szívni?
Én férfi létemre, vékony cigit szívok, és sokan megszóltak már, hogy "Te női cigit szívsz?" Miért lenne női cigi a vékony cigi?:D Ez szerintem hülyeség. Meg ma osztálytársam mondja, hogy majd megszólnak, azt mondják meleg vagy.. -.-"
Vélemények?
Nem. Láttam már srácot vékonyat szívni (gondolom, nem te voltál az :)).
Egyszerűen csak furcsa látvány Magyarországon, mert az volt a megszokott, hogy pl. nagyapám erős dohányosként szűrő nélküli, brutálisan kátrányos, vastag Munkást szívott.
És nem tudom, mennyi az alapja, de lehet, asszociálnak a vastagságra, erőre is az emberek arról, hogy néz ki a szál. "Mer' egy nagy kan erős és kibírja az erőset."
Passz.
szerintem is elég búzás dolog.
azért női cigi, mert vékony, és kecsesebb.
szerintem egy hapsi kezében elég búzán mutat. már csak ha a csomagolásokat nézed. többsége rózsaszín, lila, rikító narancs, virágmintás, stb
egyébként miért vonz téged a női cigi? :P
De egy baromság ez... Nem csalódtam benned, Magyarország! Egy fiú alig tud valamit csinálni, hogy ne legyen melegnek titulálva...
Én nem dohányzok, de mindenki olyat szívjon, amilyet akar. Ha a vékonyat szereti, akkor az mit szúrja másnak a szemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!