Nekem miért nincs nagyobb mellem? (lent)
Figyelt kérdés
A tesómnak ennyi idős korában nagyobb melle volt, mint nekem és szerintem anyának is. Anya ugyanilyen vékony volt ennyi idősen, mint én. A tesóm 1-2 kilóval nehezebb csak. De az enyém miért nem olyan nagy, mint az övék? Azt sem lehet kifogásképpen mondani, hogy egyikőnk apára a másikunk meg anyára ütött, mert a tesóm inkább apára, én anyára.
Sőt, a fiatalabb unokatesómnak is nagyobb van.
Csak én lettem ilyen? Miért?
2012. jún. 25. 18:35
1/5 anonim válasza:
Szerinted ki tudja ezt megmondani? Mindenki más típus, az öröklés sem egyforma. Nagyon sok dolog befolyásolja ezt. Hány éves vagy egyáltalán?
2/5 A kérdező kommentje:
19
2012. jún. 25. 18:39
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor már nem sok változás fog bekövetkezni. Fogamzásgátló hatására sokaknál nő a mellméret, de ez sem törvényszerű. Szeresd meg a tested olyannak, amilyen, más lehetőséged nagyon nincs (csak a műtét, de az meg túl komoly dolog, hogy indokolatlanul belevágj). :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot
2012. jún. 25. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!