Miért akar minden lány/nő feszes, izmos, kockás hasat?
Figyelt kérdés
Szerintem egy puha párnás poci sokkal szebb és nőiesebb!2012. jún. 25. 17:43
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Neked is puha párnás pocid van :) Egyébként köszönöm a válaszod! :)
2012. jún. 25. 18:01
3/8 anonim válasza:
Azért akarok mert nekem sokkal jobban tetszik, szerintem szexi,jobban néz ki fürdőruhában és büszke vagyok rá hogy plötyi hanem szép feszes mivel megdolgoztam érte és mindenki látja h van benne meló.
De most nem a kockásra gondolok..hanem a feszesre.kb igy: [link]
5/8 anonim válasza:
Nekem is ez tetszik. Nem tetszik a full lapos sem, nekem az tetszik, amelyiken látszik, hogy a gazdája megdolgozott érte. Én is örülnék, ha nem is kockás, de szépen definiált hasam lenne. Most sincs úgymond pocim, de lehetne egy kicsit izmosabb. Nekem ez tetszik.
6/8 anonim válasza:
Nekem a puha, kicsit husis poci tetszik.
7/8 anonim válasza:
Mert a lapos és feszes ha jelenti az egészséges életmódot és sportot. Ettől még ehet az illető bármit, ha mozog is mellette. Én is eszem hamburgert és pizzát is, mégis lapos és feszes a hasam.
A párnás plötyi has azt jelzi, hogy a gazdája lusta mozogni.....ugyanis a szép feszes has a mozgás eredménye, nem a koplalásé.
És az hogy SZERINTED nőiesebb a zsír, az egy dolog....az ízlések különbözőek. De azért nagy általánosságban a férfiak az egészséges, csinos lányokat szeretik.
8/8 anonim válasza:
Az sokkal szebb és szexi, mint egy olyan has amin van babaháj. Én is szeretnék ilyet hasat, ha kockásat nem is, de laposat, feszeset igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!