Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ez mennyire tetszik?

Lányok, ez mennyire tetszik?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem csak a külsö számít, de én az az elv alapján probálok élni, hogy ha példáúl; nekem tetszenek olyan szép karsú lányok, akik rendben tartják a testüket, akkor próbálok én is valahogy kinézni.

Szóval, írjatok kort, és hogy mit gondoltok a testemröl..

Kb egy féléve így néztem ki:

[link]

Most:

[link]

[link]

2012. jún. 25. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13:47

az a sok könyv tényleg arról árulkodik, hogy mennyire hülye

és még 100%-ra is lettél pontozva...

2012. jún. 25. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Jól haladsz :) Csak így tovább!

Én a helyedben a hónaljadat legyantáztatnám, legalább nyárra. Hidd el sokkal kényelmesebb.

18/L

2012. jún. 25. 14:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, értékelem, a szörös hónalj ellen csinálok majd valamit.

Köszi 14:16-nak, de bekell vallanom hogy azok az anyukám könyvei :)

2012. jún. 25. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
abból pedig lehet következtetni, hogy értelmes szüleidtől értelmes nevelést kapsz, tehát már ebből sem gondolnálak hülyének
2012. jún. 25. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az első képen is tök jó volt a tested, látszik az utóbbin, hogy fejlődtél, de szerintem ne vidd túlzásba, legalábbis nekem nem jönnek be a túlzottan izmos srácok. A hónalj gyantáztatást meg felejtsd el, teljesen felesleges és még kellemetlen is. Egy srácnál ez a normális. :D
2012. jún. 25. 15:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem hülyéztem le a kérdezőt, de az összes eddigi hozzászólásából lejön, hogy nem túl okos, ennyi. De ez ilyen formában nem baj, hiszen mellé kedvesnek tűnik, nem lehet mindenki intelligens. Az viszont fontos, hogy ne legyen bunkó, és ez nála megvan. Mellesleg a sok könyv nem egyenlő a műveltséggel, még akkor sem ha az ő könyvei lennének... De mivel a testére vonatkozott a kérdés, még egyszer hangsúlyozom, hogy jó tested van, csak így tovább, de azért ne ess túlzásokba, jó vagy így, ezt tartsd meg! (20L)
2012. jún. 25. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szép lett a tested, gratulálok. Megindult a nyáltermelésem. :D:D

(A hónaljkutyákat tényleg töntesd el, mert nem szép látvány.)

20L

2012. jún. 25. 16:11
 18/19 anonim ***** válasza:
mennyit nyomsz fekve?
2012. jún. 25. 21:27
 19/19 A kérdező kommentje:
most, 70kg, de a legtöbb amit nyomtam, kb 2 hónapja, 80kg..
2012. jún. 25. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!