HOGYAN LEHET AZ, hogy a vaterán és teszveszen is árulnak egy csomó avon terméket és még a fele annyiért is megéri?
Akkor nem tudom én hogy nem értem, de ha pl 3e a dolog ö eladja 1500-be addig oké h több forgalma lesz és 1500be elviszik de 3e veszi meg mindig a katalógusbol akkor hogy jön vissza az a haszon minden egyes db-on az 1500Ft??? Vagy akkor honnan lehet rendelni h még igy is van haszna?
1. 1500 ö 3ebe vette 1500 bukott
2. 1500 ö 3ebe vette 1500bukott és igy egyre több
Vagy csak én nem látom át? :D
Biztos voltál te tanácsadó?? Mert akkor tudnod kéne, hogy minnél többet vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz!
Pl feladod a rendelést 10000Ft-ért, 9000-et kell befizetned. De ha feladsz egy 100.000 Ft értékű rendelést, 60.000-et kell nekik fizetned! (Most csak a hasamra ütöttem, de kb ez az arány) plusz vedd figyelembe, hogy a tanácsadónők szinte mindent kedvezménnyel vásárolhatnak meg, plusz még jön rá a százalékos haszon! Ja, és még csak említést sem tettem a szórólapokról. :)
azért, mert az importőrtől veszi kb. ilyen 200-400 ft körüli áron amit az újságban 3ezerért hirdetnek
te komolyan azt hiszed, hogy egy kis műanyag tubust, meg egy kis lötyit vagy krémet 3ezerbe kerül előállítani?
50ft-ból tuti hogy kijön egy krém mindenestől a gyártónak
jó, lehet, hogy túloztam az árakkal, de azt nem hinném, hogy tévúton járnék
amúgy, bravó mindent kifejtő válaszodhoz
tehát a 4-es hozzászóló szerint ha 100-ért vásárolsz akkor kapsz 40%-os kedvezményt, de ebből hogyan is következik az, hogy más féláron tudja adni úgy, hogy még haszna is marad?
mégegyszer bravó
a nagy titok annyi, hogy importőrtől vásárol, ahol csak nagy tételben lehet/érdemes vásárolni, viszont ott nincsenek kedvezmények, de olcsóak az árak és a kereskedőknek megéri engedni, ezért van az hogy csak 9ezret kell fizetned katalógusos vásárlás esetében 10 helyett, ha többet vásárolsz, mert így is horror árakon mennek ezek a vackok
"ezek a vackok"
Nem is vackok! :(
najó, tisztábateszem a dolgokat :D
én nem tanácsadó, hanem koordinátor voltam az avonnál. ez fix 35% kedvezmény + az új termékeket potom áron rendelhettük meg sokkal hamarabb, mint ahogy megjelent, betáraztuk, és mikor megjelent a katalógusban, akkor árultuk. + rengeteg ajándékot kaptunk teljesítménytől függően (értsétek: egy szoba van megtömve bontatlan avoncuccokkal)
2003 óta imádom az avont, ár-érték arányban szuper, a termékek minőségét illetően maximálisak elégedett vagyok!
Egyetértek a 9-es hozzászólóval. Tanácsadónő és koordinátor is voltam, és a kedvezmények mellett (max 35 % eladási értéktől függően) az aktuális ösztönző programok által akár 40 % árengedményt is kapunk. Így megy a beraktározás, és jobb híján, ha nem fogynak a termékek a saját vásárlóknál, akkor internetes eladás, akár áron alul is. Mert ugye itt figyelembe kell venni, hogy a vevőnek postaköltséget is fizetnie kell, így az eladónak olyan árat kell adni, hogy még postával is megérje a vevőnek...
Én is árulok ott, és nem feltétlenül éri meg, főleg hogy még jutalékot is kell fizetni a feltöltések és az eladások után, de sajnos a Teszveszt és a Vaterát nézik a legtöbben, a többi oldalon elvétve tudok eladni... A cuccoknak viszont 3 év a szavatosságuk, így nem lehet a végtelenségig tárolni őket, szóval amit nem használunk el, attól "szabadulunk" akár áron alul is.
Viszont vevőkör bővítésére is jók ezek az oldalak, mert aki már egyszer vásárolt tőled, annak fel lehet ajánlani a rendszeren kívül, hogy a többi, akár későbbi katalógusos rendelésre X % kedvezményt adsz. És jó páran élnek is vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!