Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hajvasalás? Tippek. Segítség.

1 2 3 kérdése:

Hajvasalás? Tippek. Segítség.

Figyelt kérdés

több kérdésem is lenne

1.babyliss paris hajvasaló-ról mi tudtok?jó vagy nem jó?megéri?

2.melyik a legjobb hővédő spray? ti melyiket használjátok?

3.milyen terméket kell/lehet használni hajvasalás elött/után?

2012. jún. 24. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:

1. hajvasalóról nemtudok semmit

2. én syoss-t használok és megvagyok vele elégedve

3. vasalás előtt nemérdemes hővédő sprayen kívűl mást kenni/fújni a hajra mert beleégeti azt, de vasalás után már rakhatsz rá hajwaxot,hajlakkot...

2012. jún. 24. 01:38
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Babyliss hajvasalót semmi esetre se vegyél. Egy vacak semmit nem ér. Inkább Ga.ma hajvasalót (neten vagy fodrászkellékesnél tudsz hozzájutni. Vagy végső esetben Remingtont.

2. Én ezt használom: [link]

De szerintem bármelyik jó lehet a célnak, csak arra szoktam figyelni, hogy ne legyen benne alkohol. A krém tipusúakban általában nincs.

3. Hajvasalás előtt a törölközőszáraz hajra szoktam rátenni a hővédőt, meg egy ici-pici kókuszolajat is. Utána nem teszek rá semmit.

2012. jún. 24. 11:07
 3/5 A kérdező kommentje:

ja és azt elfelejtettem hogy a hajam kb ekkora [link]

és 15/f vagyok

2012. jún. 25. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Olyat vegyél ami: hőfokszabályzós, kerámiás, és vékonyabb, hogy a rövid hajat is kitudd vele rendesen vasalni:D A babyliss-t szerintem hanyagold, sokan panaszkodnak rá.

2. Nem tudom melyik a legjobb nekem most Avonos van, de előtte Loreál hővédő krém volt, amit lehet kapni Dm-be vagy a Rossmanba nekem az is bevált.:D

3. Van hővédő spré is amit közvetlenül előtte kell ráfújni, de annyi minden szerintem fölösleges, elég egy is.:D

ui.: Csak akkor vasald ki ha teljesen száraz, mert ha vizesen vasalod azzal roncsolod a hajad.:D

2012. jún. 27. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek :D
2012. jún. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!