Mit vasaroltok mar-mar maniakusan?
Ugy értem, hogy mi az, amit akkor is veszel, ha nagy szukséged nincs ra, de mégsem tudsz ellenallni. Egy baratnom pl taska- és cipomanias, két hetente nagy szatyrokkal dobja ki a cipoket a Katolikus Misszio konténerjeibe, mert kell a hely az ujaknak.
Nekem mostanaban a sminkcuccok a gyengéim, hetente megfordulok drogériakban, parfumériakban, és egy bizonyos marka uzleteiben..( asszem lassan ideje egyfajta " elvonokurat" tartanom :D)
Nektek mik a " gyengéitek"? Mire vagytok képesek gondolkodas nélkul kolteni?
táskatáskatáska :D
ma is megyek, mert nem jó nekem a kb. 50 db táska, nekem egy másik fajta kell :D és keresek. :D egésznap :D
:):)
Jaaajj, pedig nem tudom, nalam honnan jott ez a nagy sminkcucc-mizéria, de rendesen lelkiismeret-furdalasom van mar, mikor hazaérek, a férjem megkérdi, mit vettem, "ààà, semmit, csak ezt a szemceruzat, tokjo, csak 1 euro volt ( holott a valosagban 3 :S), a tobbi sminkszer meg ott lapul a taskamban, hogy ne lassa...
Én táskákat imádok vásárolni!!! :D
Imádom mindet, a nagyot, a kicsit, a többszínűt, az egyszínűt, a bőrtáskát, a strandtáskát *-*
Mondjuk mostanában próbálok leszokni róla, úgy, hogy nem viszek magammal annyi pénzt, hogy tudjak venni, de akkor is megnézem mindig, hogy hol milyet árulnak :)
én bizsu mániás vagyok:)
karkőtök,fülbevalók,nyakláncok,gyűrűk:)
ha elindulok vásárolni,elő utam a bizsu bolt:)leginkáb a fülbevalókba vagyok szerelmes:)abból már nagyon sok van,főként a nagy csűngő,lógó,karikát szeretem:)
ja és a táskákat én is imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!