Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ki/kik a legszebb...

Szerintetek ki/kik a legszebb lányok közülük? Melyiknek a legjobb az alakja? Fiúk + Lányok!

Figyelt kérdés

[link]

kort is írjatok légyszi

2012. jún. 23. 17:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a kek farmeros lany sokkal helyesebb mint a tobbi. Nem is olyan csontvaz, meg az arca is szep. Persze attol a tobbi is helyes. 27/L
2012. júl. 1. 15:35
 22/31 anonim ***** válasza:
72%

Figyu, ez már alapból szánalmas, hogy felteszel egy csoportképet, hogy ki a legszebb, ... most nyugodtan lehet lepontozni, meg minden, de nem számít.

A legjobb alakja természetesen a mai életfelfogás és világszemlélet mellett a csontkollekcióknak van, ugyanakkor semmivel sem rondább a "normál"testalkatú csaj sem.

És egyébként ez mikori kép? Most is divatos a levágott szárú, színes farmer, azthittem ilyet csak anyáink hordtak?!

2012. júl. 2. 19:29
 23/31 anonim ***** válasza:

Helyes kislányok... eléggé fiatalok lehetnek még, 12-13 évesek.

Szerintem a hátsó soros barna hajú a legszebb mosolyú, meg a legkülönlegesebb. A többi eléggé tucat.

2012. júl. 2. 19:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az arcuk átlagos, de az alsó sorban a kék felsős és a fekete szoknyás lány nagyon csinos. :)
2012. júl. 2. 20:48
 25/31 anonim ***** válasza:
Az első sorosak a legszebbek, balról jobbra, a legszebb a bal oldali.
2012. júl. 2. 21:02
 26/31 sweetsugar ***** válasza:

Kék felsős,és a fehér inges szőke csaj a legszebbek:)

Legjobb alakja a középső fekete szoknyás lánynak,de a többieké se rossz:)

2012. júl. 3. 10:36
 27/31 anonim válasza:
a fekete szoknyás lányról a mamma mia-ból a fószereplő lány jutott az eszembe. :) szerintem ő a legszebb. melyik vagy te? 14/L
2012. júl. 4. 20:34
 28/31 anonim ***** válasza:

szerintem ez a sorrend:

1. első sor, bal oldali

2. első sor, jobb oldali

3. első sor, középső lány

4. hátsó sor, jobb oldali

5. hátdó sor, bal oldali

Bár a hátsó sorban álló lányokból kevesebb látszik. De aranyosak vagytok mind. Elmondod, melyik vagy te? :)

14/l

2012. júl. 10. 17:04
 29/31 anonim ***** válasza:

farmer rövidnacis lány

15l

2012. júl. 10. 20:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Jaja, farmersortos, esetleg szóba jöhet a kék toppos.
2012. júl. 14. 03:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!