Szerintetek ki/kik a legszebb lányok közülük? Melyiknek a legjobb az alakja? Fiúk + Lányok!
2012. jún. 23. 17:05
11/31 anonim válasza:
A középsőt nem Barbinak hívják?
13/31 A kérdező kommentje:
Nem, a középső Petra.
2012. jún. 23. 21:49
14/31 anonim válasza:
a jobb szélső (a mini farmerben)
15/31 anonim válasza:
Ez lenne a sorrend: (1. a legjobb )
1. Első sor , jobb oldali lány ( fehér felső + farmer)
2. Első sor , bal oldali lány ( kék felső)
3. Második sor , bal oldali lány( barna haj)
4. Első sor , középső lány
5. Második sor , jobb oldali lány
20 / F
17/31 anonim válasza:
egyértelműen a kék felsős szőke...
sorrend:
1. bal oldali elől kék topban
2. elől középső a szoknyában
3. elől jobb oldali fehér felső, sort
a másik kettő.. hát nemtom a narancs toposnak szebb az arca de a barna hajúnak meg biztos szebb alakja van. és a haja is szebb
18/31 anonim válasza:
ja és 14/L vagyok(utolsó voltam)
19/31 anonim válasza:
Első sor középső lány, nálam ő a favorit minden szinten. A második legjobban az első sorban lévő kék felsős, fekete tornacipős lány. Harmadik a felső sorban lévő, rózsaszínben lévő lány.
29F
20/31 anonim válasza:
Szerintem ezekről a képekről nem lehet megmondani, nagyon fiatalok is még, általános iskolásnak tűnnek. Aranyosak mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!