Nők többsége miért vesz fel kisebb papucsot a lábára, ahonnét szinte le lóg a sarkuk vagy a lábujjaik, ez kényelmes?
Figyelt kérdés
Sok nőnél látom hogy 1 cm re is lelóg a papucsról a sarkuk a lábujjaikról nem is beszélve .Ez kényelmes nektek vagy nem dörzsöli ki a papucs a lábatokat ha szoros ,nem kaptatok a ti méreteitekben papucsot és annyira megtetszett hogy ha picit kicsi is meg kell vennetek,vagy mi benne a jó?2012. jún. 19. 15:50
2/4 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok, és azért érdekelne a dolog mert ma feltűnt hogy sokan így járnak az útszán mindenféle ékes szép lábujjas papucsban szandálban de majdnem kicsi a lábukra, szerintem nem áll jól semmi ha lóg a sarok. Én úgy szeretem ha fél cm rel a papucs hosszabb mint a lábam elől hátul, úgy a kényelmes.
2012. jún. 19. 19:02
3/4 anonim válasza:
Papucsból a kisebbet kell megvenni, nem a nagyobbat! Ha kicsúszkál a lábad, az még undorítóbb! Ezért látsz sok kisebb papucsot, mint a nő lába! Ők értenek hozzá, te nem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is idétlen, amikor a csajok puccosan felöltöznek és olyan magassarkút vesznek fel aminek lyukas az eleje és lelóg róluk a lábujjuk :D
A haverokkal mi már gúnyt szoktunk belőle űzni. A lábujjatok külön életet él a cipő elején :D
De hát ti tudjátok! Akinek így tetszik az hordja. Mindenkinek más a stílusa.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!