Nórát nagyon imádom. Amelett, hogy egy gyönyörű nő, tehetséges modell, még intelligens és jószívű is. És eszméletlen, mennyi dologhoz ért. Így én úgymond jobban tisztelem őt, vagy szerintem ő jobb példakép lehetne.
Palvin Barbinak az arca nekem nem tetszik. Persze ez csak a én véleményem. Szerintem túl ekrek az arca, ilyen malacorra van. Furcsa az álla és a fogai meg a szája is. Néha eléggé ijesztő képek is vannak róla. Mármint inkább néz ki úgy mint egy alien mint egy szép nő. :D [link] mondjuk pl. ezen a képen. nekem nagyon nem tetszik. olyan semmitmondó. és nincs benne semmi nőiesség. míg takács nóra smink nélkül is elképesztő. ja és ha barbi megszólal, hát őő szóval hülyébb mint 6 pár rendőrcsizma.
2012. aug. 28. 16:54
23/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolso..tokeletesen egyetertek :)XD
2012. szept. 12. 10:54
24/28 anonim válasza:
Igaz, csak videókon láttam őket, de szerintem az életben Nóri szebb, de Palvin Barbi sokkal-sokkal jobb modell és tényleg lehengerlő képek születnek róla. Valahogy jobb a "modellarca". Vagy csak simább jobb stáb áll mögötte... :D :D
2012. okt. 13. 19:12
25/28 anonim válasza:
PALVIN BARBI! Peldekepem. :-) Raadasul Takacs Nora nem is szep, szerintem. :\
2013. febr. 28. 17:23
26/28 anonim válasza:
honnan tudjátok, hogy Barbi beképzelt?:) Amúgy mindketten nagyon szépek, de Barbi szebb szerintem.
2013. márc. 19. 22:55
27/28 anonim válasza:
Egyértelműen NÓRI :) Gyönyörű, segítőkész, barátságos, kreatív és jószívű (részt vett az árvízi védelemben is önkéntesként a gátakon, és még az állatvédőknek is segített), teljesen önzetlen, hetente több 1000 levélre válaszol, mindenféle problémával lehet hozzá fordulni, és tényleg segít! Nagyon aranyos :) Palvin inkább a tipikus csitri, aki örül neki, hogy mindenki rá figyel..
2013. júl. 31. 17:01
28/28 anonim válasza:
Nóri nagyon ügyes, értelmes, segítőkész nő. Sokszor írtam neki levelet tanács gyanánt, és kedvesen, éretten válaszolt.
Barbi nekem kicsit kirívó, beképzelt. Legalábbis ami videót láttam róla, ott az volt. Valami díjátadón volt, meg sem köszönte a díjat, csak hogy ő akarja megkapni sok éven keresztül stb. Elég bunkónak tűnt, de ezenkívül semmi bajom vele. Tini még, éretlen, de szép modellarca van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!