Nektek ki tetszik jobban? Takacs Nora vagy Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
Szerintem Takacs Nora aranyosabb is es szebb is,de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is! :)2012. jún. 19. 08:53
11/28 anonim válasza:
szerintem takács nóra a szebb barbi és szép de eléggé butácska :/
12/28 A kérdező kommentje:
Egyetertek tokeletesen kedves utolso! :) Nora nagyon ugyes,inteligens..meglep a kreativitasa! :D
2012. jún. 19. 14:53
16/28 anonim válasza:
szerintem Nóra. Barbinak bamba tekintete van és mindegyik képén ugyan olyan
17/28 anonim válasza:
már bocsi, de a helyzetből az jön le, hogy te Nóri oldalán állsz, és itt a kérdést úgy tetted fel, hogy arra számítottál, hogy mindenki őt fogja dicsőíteni. hogy ez miből látszik? meghazudtolod azokat, akiknek barbi jön be, és rögtön odavágsz egy jó tulajdonságot Nóriról, és ha valaki veled ért egyet, azaz szerinte is Nóri a szebb, akkor te megköszönöd neki és a rózsaszín ködfelhőben úszkálsz. szerintem mindketten nagyon szépek, csinosak, Nóri iszonyú kreatív, imádom minden egyes ötletét, és videóját, Barbi viszont pont az, akit a kifutókról látni szeretnénk, és a címplapokról is az ő vigyorát várjuk vissza. egyébként ez az egész ízlések és pofonok. itt nem kell megsértődni, ugyanis a MI véleményünket kérdezted.
18/28 A kérdező kommentje:
Nyugi kedves utolso...nem kell felizgatnod magad...csak lelegezz melyeket....ne aggodj,teged is felpontozlak!
2012. júl. 9. 10:42
19/28 A kérdező kommentje:
ja..es amugy nem is az a lenyeg hogy en mar egyik partjan allok,mivel nem ezert tettem a kerdest,hogy segitenetek kene valasztani.A kerdesben az all,hogy nekem jobban tetszik Nori,de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is.Szoval,inkabb legy figyelmesebb maskor,mielott kinyitnad a szadat kommentalni...(ez egy hasznos jo tanacs,sok fajdalmat megpotolhatsz vele az eletben:P)
2012. júl. 10. 08:13
20/28 anonim válasza:
Palvin Barbi.. bocsi ha neked Nóra, de nekem Barbi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!