11/27 anonim válasza:
Kicsit furi a kép, mert megdőltél egyik oldalra, de azért látszik, hogy elég egyenes a derekad, még formálódnod kéne kicsit, hogy nőiesebb legyél, de annak örülhetsz, hogy nem kell fogyóznod. Remélem nem sértődsz meg azon, amit írtam, csak őszinte vagyok.
14/27 ASOT válasza:
kicsit hülye a beállásod, de nincs veled semmi baj.
mehetsz strandra! :)
15/27 anonim válasza:
Eddig hány privát üzenetet kaptál hogy...
Jaj, honnan írsz? Ismerkedünk?
:D
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Pár ismerkedős üzi jött már, de nem az a célom, bocsi. :)
2012. jún. 18. 14:14
17/27 anonim válasza:
De mennyi...? statisztikákat akarok... :)
20/27 anonim válasza:
Egyszer olvastam valahol, hogy a magánynak a legvelőtrázóbb sikolya az, amikor valaki tükörben saját magát fényképezgeti. Egyébként szerintem is átlagos az alakod, nincs vele semmi baj, de nem egy feltűnöen szép alak. Nem vagy kövér, nem vagy sovány, de máskor, ha az alakodat kellene megmutatni valakinek, akkor bokától nyakig tedd, sokkal többet elárul, ha az arcodat nem is akarod nyilvánosságra hozni. Az alak egyik szépsége az arányosság lehet. Ezt viszont csak úgy láthatnánk, hogy milyen hosszú vagy karcsú a lábad, vagy hogy viszonyul a tested többi részéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!