Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vannak úgy oda a hosszú...

Miért vannak úgy oda a hosszú vékony lábakért/combokért?

Figyelt kérdés

Szerintem egy izmosabb, formásabb kevésbé hosszú ezerszer szebb mit egy hosszú vékony...

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 18. 11:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező hosszú izmos combú legyen a csaj,mert az a nőies,imádom hosszú izmos combok feszes izmos vádli magassarkú,huhhhhh attól kész végem van :D

Én nem szeretem ha rövid a combja mert az formátlan és lötyimötyi.

2012. jún. 18. 16:31
 22/26 A kérdező kommentje:
-.-'....Igen van formátlan "lötyömötyi" rövid combú nő és van formátlan "lötyömötyi" hosszú combú nő is. De általána pont hogy a rövid lábú csajoknak formálsabb a lábuk, de mind1...De ez elég hülye általánosítás volt amit nemtom mire alapoztál.
2012. jún. 18. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Rövid lábbal törpicseknek néz ki a menyecske.
2012. jún. 18. 18:17
 24/26 anonim válasza:
60%
Figyelj! Én magas lány vagyok hosszú vékony lábakkal (178 cm. Felhúzok egy mini ruhát egy kisebb sarkú magassarkúval és máris minden pasi rám figyel. NE SZIDJAD A MAGAS VÉKONY LÁBÚ NŐKET! VEDD ÉSZRE MAGAD HOGY FÉLTÉKENY VAGY RÁJUK HA NEM LENNÉL AKKOR NEM KÉRDEZTED VOLNA MEG GYAKORIKÉRDÉSEKEN! SZERINTEM SZÉÉ A TE LÁBADIS DE A HOSSZÚ IS VAN OLYAN JÓ! 22/L
2013. nov. 10. 11:42
 25/26 anonim válasza:
69%

Előző, szintén 178cm vagyok és imádom a lábaim :))

(és sokan mások is.)

Szerintem nincs annál szebb, mint a vékony-hosszú-napbarnított lábaknál egy fehér,farmer rövidnadrággal *-*

Kérdésre a válasz: Mert szexi.

Ezzel nem azt mondom hogy a rövidebb nem az, de nem ANNYIRA mint két formás remekmű.

A kérdezőben van egy kis féltékenység, és ezt próbálja tagadni.

Ui.: Tényleg ne szídd a magasokat, mert sokaknak ettől is lehetnek komplexusai. Én is sokat sírtam, nagyon rossz volt hogy a többiek milyen kis cukik meg minden, de aztán jött a megvilágosodás hogy nem a mérettől függ a cukiság. Meg hogy szexinek lenni jobb. :)

2016. aug. 26. 20:14
 26/26 anonim ***** válasza:
63%
Húha ezek a válaszok még évek múlva is szánalmasak. :D Nyugi kérdező, ha még ezt olvasod egyáltalán én is 165 cm vagyok, és abszolút megvagyok elégedve magammal. Egyébként vannak magas hosszú lábú, hosszú combú barátnőim, akik napi szinten elmondják, hogy ők mennyire jól néznek ki így. Azt persze mondanom sem kell, hogy 10-ből 9 alkalommal ha elmegyünk valahova, akkor mindenki rám csorgatja a nyálát és a többi alacsony lányra, nem ezekre a birodalmi lépegetőkre:D Szóval kicsit a colostokok is magukba nézhetnének, mert az oké, hogy ti magatokat próbáljátok szépnek látni, de egy normális férfinak mindig is a NŐIES, alacsony, formás nők fognak tetszeni és nem ti :DDD Utolsónak pedig üzenném, hogy a magasság nem szexi, úgy hogy nem kéne nagy arcoskodni.
2017. szept. 20. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!