Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vannak úgy oda a hosszú...

Miért vannak úgy oda a hosszú vékony lábakért/combokért?

Figyelt kérdés

Szerintem egy izmosabb, formásabb kevésbé hosszú ezerszer szebb mit egy hosszú vékony...

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 18. 11:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
(Még valami: Én büszke vagyok a lábamra és akárki akármit mond szerintem ez szebb szóval az önbizalmam tényleg a helyén van,csupán érdekelnek a vélemények :))
2012. jún. 18. 11:38
 12/26 anonim válasza:
71%

A finomkodás ebben a témában nálam már kimerült, és te még haladtál a beszélgetés fonalán.Ez picit olyan volt, mint mikor-hogy helyben maradjak- kiskutya ugat a nagynak.Vagy paralimpikon indulna az olimpián. Nem egy súlycsoport, nem kell vitába szállni. neked nem hosszú és vékony a lábad, viseld egészséggel.

Agyő!

2012. jún. 18. 11:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Amiket linkeltél lábakat azok mint dögösek amúgy.

Ja és azért tetszik, mert a nőiesség szimbóluma

2012. jún. 18. 12:15
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Ja értem, hogy irigy vagy, és be akarod magadnak magyarázni, hogy az tökéletes ami neked van
2012. jún. 18. 12:15
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát...nem.Nem tudom miért olyan hihetetlen hogy valaki tényleg elégedett azzal amije van és nem csak azért mondja mert savanyú a szőlő..Az az igazság hogy nekem tényleg jobban tetszik,szerintem sokkal szexibb.

De még ha így is lenne ahogy mondod...hogy irigy volnék, és próbálnám bebeszélni h az sokkal szebb ami nekem van ..Az miért lenne baj ? Kicsit idegesítő hogy mindenhonnan ezt hallani hogy "fogadd el önmagad, te vagy a legszebb nem számít más bla bla"... és ha valaki kimeri mondani hogy igen! elégedett vagyok és nekem jobban tetszik az amim van és nem kell másé..na akko jön az "irigy vagy, savanyú a szőlő mert neked nincs meg az adottságod" szöveg..

Hihetetlen mennyi rosszindulatú ls undorító ember van :)

2012. jún. 18. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért vannak oda a hosszú lábakért, mert a hosszú lábak járása teljesen más, mint egy rövidebbé.
2012. jún. 18. 12:37
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
kellyosbourne te tényleg elég szánalmas vagy . Nem értem miért fáj az neked hogy a kérdező szépnek látja a lábait és szerinte jobban néz ki mintha hosszú és vékony lenne.
2012. jún. 18. 12:38
 18/26 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki a kérdésre válaszolt és nem csak kötekedni tud...
2012. jún. 18. 12:43
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Ha egy asztalnál beszélget az ember fia egy nővel, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora a combja.
2012. jún. 18. 12:46
 20/26 A kérdező kommentje:
Tudom...hogy nem ez alapján választ az ember fia barátnőt.Csupán csak érdekel hogy miért van túl avanzsálva a hosszú láb.
2012. jún. 18. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!