Utálom a farmert. Milyen stilusban tudnák igy öltözni? S . O. s
mindig fekete nadrágban vagyok. igaz van egy nagyon tucat semilyen egyszinü kék de ár nagyon utálom öket.mindig ugyanabba vagyok pár éve.persze ha kiszakad mindig ugyanazt a gatyát veszem meg. a farmert is csak azért vettem látszotjon némi változatosság :( a sportcipöket is utálom . tornacsukába járok mást fel se tudok venni. igaz azt is unom . 11 éves korom ota hordok tornacsukát . mindig. csak nyáron veszek telitalput föl. cipökben magasarkukat imádom . és ruhában is ha választhatnák nagyon nöiesen öltöznék. szerintetek mi legyen mi a tanácsotok? igy nagyon nem érzem jol magam a börömben. van ötletetek milyen stilusba öltözzek? minden hasznos ötletet elöre is nagyon köszönök.
18 l
Bocsi hogy kijavítalak de azt úgy mondják helyesen (ebben a szövegkörnyezetben hogy "tudnÉk"...
Miért nem mész el egy plázába és próbálgatsz mindenféle ruhákat , mindenféle stílusban? Igy , hogy nem tudjuk hogy nézel ki baromi nehéz bárit is tanácsolni...
20L
Hallod, én is mindig ugyanazt a fekete csőgatyát veszem meg, az van rajtam állandóan! Kb. 4 éve! :D Viszont most találtam egy nagyon jó narancssárga nadrágot, és egy egyszerű fekete pólóval nagyon jól néz ki. El sem hittem.
Szerintem menj el vásárolni és minél több mindent próbálj fel, amire egy kicsi esélyt is látsz.
Egyébként én ezen az egyszerű stíluson kívül a fűzőket, platform cipőket kedvelem.
Talán tetszeni fog neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!