Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy sima farmert be lehetne...

Egy sima farmert be lehetne festeni ilyenre?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, kell hozzá kézügyesség meg ilyenek, de kivitelezhető? Köszi előre is!

2012. febr. 8. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Háát,szerintem nem!Elképzelésem sincs,hogy milyen módszerrel gondoltad így befesteni.
2012. febr. 8. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
textilfestékkel :D
2012. febr. 8. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
De mégis,hogy szeretnéd megcsinálni ezeket a mintákat?Nem tudom,hogy használtál-e már textil festéket,de az általában úgy működik,hogy vízben fel kell oldani a festéket,bele kell rakni a ruhát és főzni kell.Ilyen módszerrel nem tudom,hogyan lehetne csíkokat és csillagokat festeni...
2012. febr. 8. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem csináltam, nem is magamnak akartam. Nem tudtam, hogy működik, nyilván ezért kérdeztem.
2012. febr. 8. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
fehérre talán tudnál festeni, nem tudom kék farmerre a fehéret hogy lehetne megoldani..
2012. febr. 8. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:

PErsze hogy:)

Először a felét áztasd hipóba (nyilván azt a felét, ami fehér csíkos lesz), aztán vegyél piros meg fehér textilfestéket, és láss hozzá. Ha levasaltad (kifordítva) mosásálló lesz. A fehér festékkel meg tudod festeni a csillagokat, bár valószínűleg 2-3x rá kell majd menned, hogy szépen befogja.

Van külön sötét alapra gyártott fehér festék, olyat vegyél.

Amúgy szerintem túl sok kézügyességet nem igényel. A csíkokat nyugodtan berajzolhatod előtte ceruzával, az ki fog jönni a mosásnál/lefedi a piros.

2012. febr. 8. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja és amit fentebb írtak a textilfestékről, az ebben az esetben hülyeség :)

2 féle textilfesték létezik:

1. az amit leírtak, amit főzni kell

2. ami kb. akvarell állagú, ecsettel lehet felvinni. NEM kell hígítani! Az ecsetet vízzel lehet kimosni, de a festéket ne keverd vízzel. Neked erre van szükséged. A nehrer festékeket és a marabu márkát tudom ajánlani.

2012. febr. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!