Az ázsiai fiúknak egy idő után sem fekete pöttyös az arcuk borotválkozás után? Ők miért tudják kiszedni tövestül?
Nem szedik ki tövestül -.-
Te sem láttál még ázsiait élőben úgy tűnik... nekik is ugyanolyan "fekete pöttyös". Legfeljebb kevésbé látszik mivel sötétebb a bőrük.
láttam már, ma is:)
és neki nem volt olyan
1 - elég sok közülük itteni mércével mérve későn érő típus. A kisfiúknak meg errefelé sem sok gondjuk van a borostával. :D
2 - ázsiában nem olyan szokatlan, ha egy férfi sminkel. :D Az idolokat meg ne említsük, annyi vakolat van rajtuk, mint lady gagán. :D
3 - alkati kérdés, itt is van, akinek sose lesz olyan durva borostája. gondolom hormonális oka lehet.
#4-es a második valaszod NEM igaz!Van rajtuk smink,de nem annyira mint LADY GAGÁN!Undorító az a nő🤢🤢🤮🤮
Ne merd még egyszer összehasonlítani őket,tévedsz(csak rasszista vagy és nem bírod elfogadni,hogy ők is emberek,csak más kontinensen,más kultúra más minden!)nem vagy hozzászokva,hogy vannak Ázsiaiak is a földön nem pedig csak magyarok🤮(tudom,hogy én is az vagyok,undorodom amiért magyarnak születtem,nincs a magyaroknál gusztustalanabb,rosszabb nemzet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!