Miért lesz "pöttyös" a testem borotválkozás után?
Figyelt kérdés
Nem is igazán pöttyös, hanem kisebb pattanásszerűségek, gyulladások találhatók a lábamon, vagy ott ahol éppen borotváltam. lehet hogy szőrbenövés lenne? mivel lehet segíteni rajta?2009. aug. 22. 17:28
1/5 anonim válasza:
Az a szőrtüszö gyúlladás, nekem is szokott lenni, elég kelemetlen, hintőporral tudod gyógyítani, vagy krémmel, arcszesszel.
ne nyomd ki, és ne vakard el, mert csúnya marad, és addig ne is borotváld.
2/5 A kérdező kommentje:
de nekem mindig ottmarad, és olyan 2 nap múlva amikor megint borotválkoznék, akkor véresre kaparom:S
2009. aug. 22. 17:42
3/5 anonim válasza:
ne tedd! használsz borotválkozáshoz borotva habot???
ha már le borotváltad pl. a lábadat akkor kendbe mindig vmien krémmel (pl.: testápolóval vagy hintőporral) akkor sokkal jobb lesz és nem fognak ki jönni a gyulladások!
5/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy kenem, meg hazsnálok habot is, de nem lesz jobb tőle
2009. aug. 22. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!