Fiuk, férfiak válasza érdekel. Mi az ami nagyon vissza tud taszítani titeket egy nőben?
-lekopott körömlakk
-ha agyon van sminkelve:)
Engem ezek zavarbak a legjobban.F/18
Számomra a viselkedés egyedül az, ami igazán taszító. A külső szempontjából nagyon toleráns vagyok.
Nehezen viselem azokat a nőket, akik állandóan panaszkodnak, vinnyognak, fikáznak másik nőket.
Ami gáz, az az ápolatlan szőrös arc (bajusz), ill. a zsíros haj, de szerencsére mindkettő ritka.
Minden más jöhet.
Na már előre tudom, hogy nem leszek népszerű :))
- nagyon hosszú műköröm, túl hegyes 'karom'
- köldökpiercing és deréktetoválás mert már minden 2. nőnek van és szerintem ez már rég nem eredeti (persze van akinek illik a stílusához és valóban jól áll)
- ronda szájkontúr pl. barackszínű a nő szája de a kontúr sötétebb barnás-vörös.
- ajaktetoválás (így hívják?) illetve ha valakinek nincs szemöldöke csak tetoválva, rajzolva van egy vonal (egyébként 2009 tavaszától ismét a természetes szemöldök van divatban)
- ha egy nő leissza magát és rib@ncként viselkedik (szándékosan és nem először)
- akik cicanadrágot hordanak..... főleg ha nem is áll jól nekik
- ha egy nő azt hiszi attól mert hatalmas mellei vannak rögtön hanyatt vágom magam
- ha olyan próbál felszedni akinek közben barátja/férje van
- ha csak a váráslás és a plázák érdeklik és nem lehet vele komolyan beszélgetni
- rikító színes harisnyák
- agyon szoláriumozott bőr
- csúnya lábak. pl. szőrös láb vagy kirepedezett sarok és mégis mutogatják...
- a lekopott körömlakk engem annyira nem zavar, csak a lábon
Több nem jut eszembe, de szerintem egyelőre ennyi is bőven elég :))) az is nagyon taszít, ha egy nő nem tud viselkedni és emiatt nem vihetem magammal sehová sem. De mindezek ellenére kedvelem a nőket, mindegyikben van valami szép és aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!