Melyik a jobb köröm?
Figyelt kérdés
A saját köröm megerösitése zselével,vagy a rendes zselés müköröm?melyik a tartosabbés mi a különbség?2012. jún. 14. 12:49
1/10 anonim válasza:
Én inkább a saját köröm megerősítését ajánlom. Régen nekem is épített volt, aztán meguntam hogy rohadt idegesítő, mert a telefonomat nem tudtam rendesen a kezembe venni, mindig beakadtam valahova stb..és miután leszedtük a körmöm egyenlő volt egy darab kakival. Ezután megnövesztettem és áttértem a saját köröm megerősítésére. Azóta végre normális körmeim vannak, és nem vékonyodik el teljesen alatt az igazi körmöm :)
2/10 anonim válasza:
Saját körmöt erősítsd. Aztán majd megnő a zselével együtt
3/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm.és mennyit idöt marad fennt a saját körmöt megerösitö zselé?
2012. jún. 14. 13:05
4/10 anonim válasza:
A két eljárásban kizárólag az a különbség, hogy a műköröm esetében nincsen meghosszabbítva a körmöd. Ugyanannyira és ugyanúgy van előkészítve a köröm mindegyiknél. Ha jó szakember végzi akkor mindegyik tartós 3-5 hetet bír a lenövés mértékétől függően. Ha a zselé a megfelelő módon, szakember által van eltávolítva akkor nem sérül, nem romlik a saját körmeid minősége. Azt kell eldöntened, hogy hosszabb körmökre vágysz e, lehet egészen rövid műkörmöket is készíttetni.
Remélem tudtam segíteni
Szakmabeli
5/10 anonim válasza:
Bocsi a saját körömnél nincs hosszabbítás*
6/10 A kérdező kommentje:
akkor a saját köröm megerösitést választom,ha 3-5 hetet bir.volt nekem rendes zselés müköröm,de mire hazaértem egy már le is tört.akkor remélem ez jo lesz.csak nekem a körmöm gyenge s hamar törik,ez gond lesz?letörhet az egész a zselével együtt vagy az megtartja?
2012. jún. 14. 13:09
7/10 anonim válasza:
Akkor semmiképpen ne ugyanahhoz a körmöshöz menj akihez előtte. Nem normális hogy ha csak úgy hopp lepottyan!! Az ilyenekhez soha nem szabad visszamenni!
8/10 A kérdező kommentje:
a körmöm gyenge s hamar törik,ez gond lesz?letörhet az egész a zselével együtt vagy az megtartja?
2012. jún. 14. 13:13
10/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a segitségetek.
2012. jún. 14. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!