Mi legyen a bikinivonalammal? (2 kérdés)
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és már eléggé szőrös ott lent. (fekete és dús) szerintetek ez 12 évesen normális? azt tudom, hogy ebben a korban " érünk ", de pl. egy osztálytársamnak se ennyire:S
A másik kérdésem viszont, hogy már a bikinivonalamon is látszik egy picit, mit csináljak vele? Vagy ti mit csinálnátok? Értelmes válaszokat légyszi.
2012. jún. 13. 20:30
1/6 anonim válasza:
Normális, van, aki előbb érik, van, aki később. A színe meg attól is függ, milyen típus vagy. Ha zavar, akkor a legegyszerűbb, ha leborotválod próbaként, aztán kipróbálhatsz más módszert is.
2/6 anonim válasza:
Én a helyedben beszélnék anyukámmal, hogy vigyen el ey kozmetikushoz, aki gyorsan le tudja gyantázni és sokkal tovább szebb marad mintha borotválnád :)
5/6 anonim válasza:
Az teljesen egyéni dolog, hogy kinek mikor, milyen mértékben szőrösödik a puncija. Egyébként a bugyiból kilógó punciszőrt, ollóval vágd le!
6/6 anonim válasza:
én leborotváltam és anyunak nem szóltam te is borotváld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!