1/26 anonim válasza:
szép de néha becsukhatná a száját....
2/26 anonim válasza:
Szép lenne, de annyira retardált ezzel az arckifejezéssel. Mindenhol nyitva a szája
3/26 anonim válasza:
Nem (nem akarom megindokolni, nem és kész, ha valaki belém köt, beperelem a szólásszabadságom megfosztásáért)
4/26 anonim válasza:
Szerintem nem szép,nem tetszik.
6/26 anonim válasza:
nem szép. olyan semmilyen, 12 egy tucat, ezért nagyon jól sminkelhető, alakítható arca van. pont ilyen modelleket szeretnek alkalmazni, mert mindenféle kihozható belőle.
azért az nagyon gáz, hogy a 70A-s push up 10 centire eláll a mellétől. iszonyat sovány, anorexiás alkata van szegénynek. hány éves, 12?
7/26 anonim válasza:
Nem szép, bár meg sem lepődök, szép modellt még nem láttam.
És mi ez a borzadályos szemöldök ? Szemöldökcsipesz, mint olyan ?
8/26 anonim válasza:
Fúúúú egyáltalán nem szép. Tiszta gebe.
9/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Nekem a vékony lányok tetszenek! Kérdező, hozzá hasonlítasz?
10/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!