1/43 anonim válasza:
A stílusod nem tetszik. De egyébként szerintem semmi baj nincs veled. Vékony vagy, szép a hajad, aranyos az arcod.
És inkább így nézz ki 16 évesen, mint egy ócska ribi.
Szóval csini :D Amúgy a második képen levő toppod hol vetted?
3/43 anonim válasza:
Az első képen a fogaddal próbálod kiszedni a körmöd alól a koszt? Elég undorító, de te tudod.
Második képen meg olyan a karod, mint Popeyenek.
Nem, nem tetszel. Festett haj, ami ráadásul nekem póthajnak tűnik, semmitmondó arc, átlagos testalkat, mindez két extra rossz minőségű fotón. A visszataszító stílusod már csak hab a tortán.
Tipikus tinirib@ncnak tűnsz, semmi egyébnek.
4/43 anonim válasza:
nem vagy szép, de látszik, hogy adsz magadra, igényes vagy, bár ezzel a stílussal vitatkoznék.
5/43 anonim válasza:
Szerintem tipikus mai pózer csaj vagy, semmi egyediség, semmi különlegesség
6/43 anonim válasza:
Nem érttel egyet az előző hozászolásokkal szerintem nagyon szép vagy és az öltözködési stílusod is jó
8/43 anonim válasza:
14:14 módom minden embernek más az öltözködési stílusa és attól még így öltözik még nem tinir..
10/43 anonim válasza:
12 -nek néztelekxD Amúgy szép vagy:D
Bár van benned valami fura:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!